16 Νοε 2009

Τα είπαν Κόκκαλης- Ζίκο

Η αναμενόμενη συνάντηση με τον Ζίκο έγινε. Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και είχε ένα σύντομο τετ-α-τετ με τον Βραζιλιάνο τεχνικό (σ.σ. μαζί ήταν και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης) λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης. Οι δύο άντρες επικεντρώθηκαν στα μεταγραφικά, αλλά και τους λόγους των συχνών τραυματισμών που ταλαιπωρούν φέτος την ομάδα.

Για την ενίσχυση του Ιανουαρίου, ο Ζίκο εμμένει στην άποψη ότι η ομάδα χρειάζεται έναν επιθετικό και έναν επιτελικό μέσο με ικανότητα να αγωνιστεί στα άκρα. Με δεδομένο ότι η σημερινή συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα υπάρχει η αίσθηση ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα κινηθεί για να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του προπονητή.

Όσον αφορά τα συνεχή αγωνιστικά προβλήματα, ο κ. Κόκκαλης ενημερώθηκε για τους λόγους του… κακού και αναλογιζόμενος αυτό, εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την εικόνα και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ζαϊρί και Όσκαρ προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, σε αντίθεση με τους Πάντο, Λεονάρντο, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Ντιόγο και Ντάρμπισαϊρ που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα. Τέλος, οι Παναγόπουλος και Τοροσίδης έκαναν τρέξιμο, ενώ ο Λεντέσμα θεραπεία.

Προτείνουν τον Σαμαρά!

Φήμες σε κύκλους της Εθνικής ομάδας θέλουν τον Γιώργο Σαμαρά να προτείνεται στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, η Σέλτικ, στην οποία αγωνίζεται ο διεθνής επιθετικός, δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει σε προσιτή τιμή. Ο 24χρονος στράικερ τη φετινή σεζόν έχει 17 συμμετοχές με τους «καθολικούς», έχοντας πετύχει 5 γκολ.

Από την πλευρά του, ο «Sam» προτιμά να συνεχίσει στην Ευρώπη την καριέρα του, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα απαντήσει αν οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

* Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Βασίλης Τοροσίδης να προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Άλκμααρ στην Ολλανδία και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, σύμφωνα με τον στόχο που έχει θέσει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ξανά ως ακραίος μέσος, δεδομένων και των απουσιών που υπάρχουν στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES