16 Νοε 2009

«Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αχιλλέας Μπέος…»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Αιγάλεω στην ανακοίνωση - απάντηση στον Αχιλλέα Μπέο. Με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου σχετικά με τον αναβληθέντα αγώνα με την ομάδα των δυτικών προαστίων, ξεκαθαρίζεται στην ανακοίνωση το θέμα με τις φωτογραφίες ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στις χρόνιες ενέργειες του Αχιλλέα Μπέου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αιγάλεω:

«Ο γνωστός και μη εξαιρετέος επενδυτής, Αχιλλέας Μπέος, αφού εισέπραξε τα χρήματα από την πώληση του Νέου Πανιωνίου, ο οποίος είχε προέλθει από ειδική εκκαθάριση με ζημία μερικών τότε δισεκατομμυρίων δραχμών, προχώρησε στην αγορά του Ολυμπιακού Βόλου και μέσα από αυτό το ιστορικό σωματείο με τις μοντέρνες μεθόδους που εφαρμόζει στο ποδόσφαιρο -μέθοδοι που έχουν γνωρίσει καλά οι φίλαθλοι και οι ομάδες της Δόξα Δράμας, του Παναιτωλικού, του Θρασύβουλου και του Πιερικού μόνο στα φετινά παιχνίδια- στέλνει μηνύματα ευγενούς άμιλλας στο ποδόσφαιρο. Αν είναι δυνατόν! Επειδή μέχρι σήμερα ανενόχλητος "τρομοκρατούσε" τόσο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΑΕ, όσο και άλλα εμπλεκόμενα μέρη στο ποδόσφαιρο διά της βροντερής φωνής και του επιβλητικού όγκου του αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Η κατάσταση αυτή θα αλλάξει. Η ΠΑΕ Αιγάλεω μπροστά σε εξόφθαλμες και προκλητικές παρεμβάσεις του "υγιούς" παράγοντα του ποδοσφαίρου, Αχιλλέα Μπέου, θα φροντίσει από τούδε και στο εξής κάθε ενέργειά του να βλέπει το φως της δημοσιότητας, είτε αυτό αφορά θέματα διαιτησίας είτε άλλα θέματα της πολυσχιδούς του δραστηριότητας.

Όσον αφορά στις φωτογραφίες της δήθεν προπόνησης, άνθρακες ο θησαυρός, αφού αναφέρουμε σε προηγούμενο Δελτίο Τύπου πως πρόκειται για συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών ώστε να εξεταστούν σε ποια κλινική κατάσταση βρίσκεται η υγεία τους από τον ιατρό της ομάδας. Τελειώνοντας, επειδή η ζημία του δημοσίου στην περίπτωση που αποτελεί αδίκημα έχει κακουργηματική μορφή και παραγράφεται σε 20 χρόνια, λέμε -μήπως- πρέπει να ανοίξει ο φάκελος εκ νέου της ειδικής εκκαθάρισης του Πανιώνιου από τον οποίο δημιουργήθηκε ο Νέος Πανιώνιος, ώστε να μάθουμε ποια χρήματα χάθηκαν και σε ποιες τσέπες μπήκαν
».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES