16 Νοε 2009

Εχει Γολγοθά μπροστά του


Ο Ιανουάριος πλησιάζει και είναι λογικό πως όλοι όσοι υποστηρίζουν τον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στην μεταγραφική περίοδο που ξεκινάει σύντομα. Η επιστροφή του Κόκκαλη από την Αμερική αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις , αφού όλοι περίμεναν τον πρόεδρο για να δώσει κατευθύνσεις και να δουν πως θα κινηθούν τελικά στο θέμα των μεταγραφών. Μέχρι τον Ιανουάριο όμως είναι πιθανό να έχουν κριθεί όλα.

Για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι απλά πιθανό, είναι βέβαιο. Εάν οι Πειραιώτες κερδίσουν την Αλκμάαρ στην Ολλανδία θα περάσουν. Εάν όχι τότε θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία κόντρα στην Αρσεναλ εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική των ομίλων. Πέρα όμως από το Τσάμπιονς Λιγκ, ακόμα και το πρωτάθλημα είναι πιθανό να έχει κριθεί σε έναν μεγάλο βαθμό, μέχρι τον Ιανουάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, όμως ακολουθεί ένας μίνι… Γολγοθάς. Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα, τον αγώνα στην Ολλανδία με την Αλκμάαρ και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Τρία ματς στα οποία πρέπει πάση θυσία να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Περιθώρια για στραβοπάτημα δεν υπάρχουν, κατά την άποψη μου, ούτε στο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα είναι πολύ μεγάλο ρίσκο να παίξουν για την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική με την Αρσεναλ. Πρέπει να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και εκτός έδρας. Μη γυρίσουμε στο φινάλε σε άλλες εποχές που το «διπλό» του Ολυμπιακού είχε γίνει ανέκδοτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES