29 Νοε 2009

Η κορυφή χωράει μόνο έναν!

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον νικητή να παίρνει για έπαθλό την κορυφή. Στην αποστολή των ερυθρόλευκων ο Τοροσίδης, έτοιμος για τους πράσινους ο Καραγκούνης. Στις 18.30 η σέντρα στο Καραϊσκάκη. Συντονιστείτε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για μια Κυριακή γεμάτη ντέρμπι.

ΟΣΦΠ: Παίζει και ο «Τόρο»

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Βασίλης Τοροσίδης συμμετείχε για δεύτερη φορά στη σειρά κανονικά στην προπόνηση και έτσι …ανάγκασε τον Ζίκο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας.

Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο διεθνής αμυντικός θα είναι σε θέση να αγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά στο Ρέντη γνωρίζουν καλά ότι η παρουσία του στην αποστολή θα είναι άλλη μία «ένεση» στο ηθικό των ερυθρόλευκων.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος της ομάδας και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα καθαρά για προληπτικούς λόγους και –φυσικά- για να ξεκουράσει το πόδι του λίγες ώρες πριν την σέντρα του μεγάλου αγώνα.

Ο Ντάρμπισάιρ έκανε ατομικό και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Λεντέσμα και ο Ντιόγκο ατομικό στο γυμναστήριο.

Συνολικά οι 20 παίκτες που πήρε ο Ζίκο για την αποστολή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της Κυριακής:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Τοροσίδης.

ΠΑΟ: Στην αποστολή ο Καραγκούνης!

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο αρχηγός του τριφυλλιού προπονήθηκε και το Σάββατο μόνος του αλλά αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο για τον Χενκ ΤενΚάτε να τον πάρει μαζί με τους άλλους παίκτες της ομάδας που θα βρεθούν στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Παρόλα αυτά οι πιθανότητες να ξεκινήσει στον αγώνα είναι λίγες.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Πετρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Μαχλελής, Μάντζιος Κλέιτον και Τζιόλης.
Πατέρας και οπαδοί στην Παιανία

Με τον Νικόλα Πατέρα να δίνει το «παρών» στην Παιανία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Η έκπληξη όμως, προήρθε από τους οπαδούς της ομάδας.

Παρά την ενημέρωση ότι δεν θα βρεθούν στην Παιανία εκπρόσωποι των οργανωμένων, περίπου 20 άτομα πήγαν στο προπονητήριο και ζήτησαν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να παρακολουθήσουν την προπόνηση, όπως και έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES