29 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Ώρα για το… προσπέρασμα!

Την νίκη με την οποία θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague θέλει απόψε (18:30, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να προσπεράσουν τους «πράσινους», κάτι που δεν έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν τη στήριξη των οπαδών τους, που αναμένεται να κάνουν «καμίνι» το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, όπως είπε και ο Ζίκο στην προπόνηση της Πέμπτης, αν νικήσουν τον «αιώνιο» αντίπαλο, τότε θα είναι σαν να έχουν πάρει δύο νίκες μαζί.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού, ο Βραζιλιάνος τεχνικός (σε σύστημα 4-4-1-1) θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκαλίτσιο, Μέλμπεργκ, Ζεβλάκοφ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού και ο Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Γκαλέτι (δεξιά) και τον Ζαϊρί (αριστερά), αλλάδεν αποκλείεται αντί του Αργεντινού να παίξει ο Λεονάρντο και να μετατεθεί δεξιά ο Μαροκινός χαφ. Σε ρόλο «πλέι-μέικερ» θα παίξει ο Όσκαρ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Ντομί, Λεονάρντο, Πάντος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Νικλητσιώτης και Τοροσίδης. Εκτός έμειναν οι Στολτίδης (συνέχισε τη θεραπεία του), Ντάρμπισαϊρ (είναι πιθανό εντός της εβδομάδας να αρχίσει τρέξιμο), Ντιόγο (τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε επανέλεγχο για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του) και Λεντέσμα (αργεί ακόμα να επιστρέψει).

* Δεν αποκλείεται ο Σωκράτης Κόκκαλης να περάσει πριν τον αγώνα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως συνηθίζει άλλωστε στα μεγάλα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είναι πιθανό να υποσχεθεί πριμ, στην περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» νικήσουν τους «πράσινους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES