29 Νοε 2009

Κούπερ: «Είμαι τσατισμένος»

Ιδιαίτερα απογοητευμένος για το ισόπαλο αποτέλεσμα στον αγώνα με τον Πανιώνιο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος απ’ την υπερπροσπάθεια των παικτών του Άρη, όμως όχι και απ’ τον έναν βαθμό, ενώ άφησε σαφείς αιχμές κατά της διαιτησίας.

«Ορισμένες φορές είναι λίγο δύσκολο να εξηγήσεις κάποιες καταστάσεις, αλλά η τσατίλα είναι η λέξη που έχω στο μυαλό μου. Κάποιες φορές η ομάδα σου μπορεί να κάνει μια υπερπροσπάθεια χωρίς να πούμε ότι παίξαμε καλό ποδόσφαιρο γιατί δεν παίξαμε. Σε ένα παιχνίδι όπου στο πρώτο ημίχρονο αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και βελτιωθήκαμε στο δεύτερο σε σχέση με το πρώτο, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία που σε κάνουν να χάνεις την ισορροπία σου. Κάναμε μεγάλη δουλειά, για την προσπάθεια και ψυχή που δείξανε οι ποδοσφαιριστές μας.

Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι θα πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά ως συμπεριφορά θα πρέπει να τους συγχαρώ. Τα νεύρα που έχω προκαλούνται γιατί παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου όπου για 20' αγωνιστήκαμε με 10 παίκτες και εκεί που μπορείς να πιστέψεις ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι, σου στερεί έναν μεγάλο θρίαμβο. Σε ένα παιχνίδι που έχει προηγηθεί υπερπροσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου απέναντι σε μια ομάδα που είναι πάνω από μας στην βαθμολογία.


Πιστεύω ότι η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου ήταν μεγάλη, αλλά θα πρέπει να μελετήσουμε κομβικά σημεία. Όπως ένα πλάγιο που θα πρέπει να δοθεί αλλαγή, ένα οφσάιντ που δεν δόθηκε ή ένα γκολ που ακυρώθηκε και το θεωρώ καθαρό και θα πρέπει να τα δούμε πριν αξιολογήσουμε την προσπάθειά μας. Γνωρίζω βέβαια ότι ο ένας βαθμός που πήραμε ήταν πάρα πολύ λίγος, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βγάλουμε τον Άρη από αυτό το αρνητικό ρεύμα και σε αυτό θα βοηθούσε ένας μεγάλος θρίαμβος που ήμασταν κοντά σήμερα. Η ψυχολογία της ομάδας μπορεί να αλλάξει με έναν μεγάλο θρίαμβο.

Θα πω ότι υπάρχουν κομβικά σημεία που κρίνουν αποτελέσματα. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω την διαιτησία. Όπως είδα την διαιτησία, στο γκολ μας από εκεί που το είδα θεωρώ ότι ήταν καθαρό, σε πλάγιο δικό μας δόθηκε αλλαγή όπως και θα έπρεπε να γίνει και στο πλάγιο του Πανιωνίου που προήλθε το γκολ που ήταν νωρίτερα οφ σάιντ, επομένως δεν έχω πολλά λόγια να πω».


Απ’ τη μεριά του ο Εμίλιο Φερέρα στάθηκε στην ψυχραιμία που διατήρησε ο Πανιώνιος μετά το γκολ που δέχτηκε, στην καλή εμφάνιση, ενώ χαρακτήρισε δίκαιο το 1-1: «Ερχόμενοι εδώ γνωρίζαμε ότι ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα, που είχε αλλάξει προπονητή και που είχε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα και ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολος αντίπαλος. Ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός. Με πολλή κατοχή της μπάλας και μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάλαμπαν, αλλά και ευκαιρίες για τον Άρη. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε λιγότερες ευκαιρίες, αλλά εμείς χάσαμε το κοντρόλ του παιχνιδιού. Είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο.

Μία με τον Ριέρα που ήταν ένας εναντίον ενός με τον τερματοφύλακα και μία με τον Κουμόρτζι που ήταν μόνος του. Μετά τις δύο αυτές ευκαιρίες νομίζω ότι δεν θα ήταν δίκαιο να χάσουμε το παιχνίδι. Η ψυχολογία της ομάδας μάς βοήθησε να επανέλθουμε στο παιχνίδι αφού μετά το 1-0 του Άρη δεν είχαμε πολύ χρόνο. Η ομάδα μου έδειξε ότι έχει φανταστική ψυχολογία, ενώ στα στατιστικά φαίνεται ότι ήμασταν καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES