8 Νοε 2009

Β’ Εθνική: Σκαρφάλωσε πρώτη η Κέρκυρα

Στην κορυφή της Β’ Εθνικής βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής η Κέρκυρα. Οι Φαίακες επικράτησαν 2-1 του Διαγόρα στη Ρόδο και σε συνδυασμό με τις γκέλες του Ολυμπιακού Βόλου και Εθνικού σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι Βολιώτες δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-0, ενώ και ο Εθνικός πέταξε βαθμούς καθώς ηττήθηκε 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο.

Τα παιχνίδια:

Ημέρα εκπλήξεων η σημερινή στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με την Κέρκυρα να εκμεταλλεύεται τις γκέλες των υπολοίπων και να σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι Φαίακες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από τον Διαγόρα με το τέρμα του Κορακάκη στο 34’ δεν τα έβαλαν κάτω και έχοντας ένα εκπληκτικό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στο 73’ ο Ρεπερνέ έφερε στα ίσα το ματς, ενώ ο Γιαννιτσανάκης στο 77’ έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας ακούει στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Το συγκρότημα του Περικλή Αμανατίδης με το τέρμα του Διγκόζηστις καθυστερήσεις της αναμέτρησης κατάφερε να αποδράσει από τον Βόλο, επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού. Χαμένο πέλαντι για τους γηπεδούχους στο 90’ με τον Κουτσόπουλο να νικάει τον Ουμπίντες.

Ούτε ο Εθνικός τα κατάφερε… Οι Πειραιώτες γνώρισαν την ήττα με σκορ 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο με τον Βαγγελόπουλο να δίνει τη νίκη στο 89’ στους γηπεδούχους. Ο Πανσερραϊκός αν και αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 6’ λόγω αποβολής του Κόντου, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λεοζίνιο, όμως ο Μαχαιρούδης στο 67’ έφερε στα ίσα το ματς, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 1-1.

Συνεχίζει να απογοητεύει ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί για ακόμη μία φορά δεν μπόρεσαν να γευτούν τη χαρά της νίκης μένοντας στο 1-1 με τον Παναιτωλικό στο «Θ. Βαρδινογιάννης». Καλαμάτα και Ρόδος κόλλησαν στο μηδέν (0-0), στη μοναδική αναμέτρηση της ημέρας που δεν είχαμε σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES