8 Νοε 2009

Τεν Κάτε: «Έχουν… σχέση με τον Ολυμπιακό»!

Σχέσεις με τον Ολυμπιακό έχει ο Λεβαδειακός, όπως είπε ο Χενκ Τεν Κάτε στους παίκτες του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. «Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο που το λέω συνέχεια, αλλά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν είναι εύκολο. Θα είναι πολύ δύσκολο», είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πιστέψετε ότι η νίκη θα έρθει μόνη της. Ο Λεβαδειακός και ο Ολυμπιακός έχουν... σχέση. Αυτό το ξέρει όλη η Ελλάδα. Γι' αυτό θέλει προσοχή και σοβαρότητα το ματς. Ο αντίπαλος θα παίξει δυνατά, θα μαρκάρει σκληρά και θα παλέψει παθιασμένα για να μας νικήσει ή να μας κόψει βαθμούς».

Καταλήγοντας, ο 55χρονος προπονητής ανέφερε: «Πρέπει να μπείτε δυνατά σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι σημαντικό για να παραμείνουμε στην κορυφή. Να είστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να παίξετε δυνατά. Οφείλουμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή, όσο και να μας κοντράρει ο αντίπαλος, όσο δύσκολο έργο και να έχουμε. Είμαστε καλύτεροι».

Να προσπεράσει…

Τη χθεσινή ισοπαλία του Ολυμπιακού (απέναντι στον Ηρακλή) θέλει να εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός στο αποψινό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να βρεθεί μόνος του στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague. Μάλιστα, ο Τεν Κάτε προτίθεται να παρατάξει την ομάδα με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τη Στουρμ στο Γκρατς. Οι Λέτο, Σεϊταρίδης και Μπιάρσμιρ αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί στο ματς της Λειβαδιάς.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Σεϊταρίδη (θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος βασικός σε ματς πρωταθλήματος), Βύντρα, Μπιάρσμιρ (αντί του τιμωρημένου Σαριέγκι) και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Κατστουράνης, ο Σιμάο (δεξιά) και ο Ζιλμπέρτο (αριστερά). Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Σαλπιγγίδης, αριστερό ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Ρουκάβινα, Πετρόπουλος, Δάρλας, Νίνης, Γκάμπριελ, Καντέ και Καρνέζης. Εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Μαρίνος (θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή), Τζιόλης (χτύπησε χθες στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού και αποχώρησε από το δίτερμα, χωρίς να πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό), Μάντζιος, Κλέιτον, Σαριέγκι και Μαχλέλης, οι οποίοι θα γυμναστούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του Λόρενς Εμπεν.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο Νικόλας Πατέρας να μεταβεί σήμερα στη Λιβαδειά, προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την τοπική ομάδα. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ελπίζει ότι θα δει μία ακόμα νίκη των «πρασίνων» και θα πανηγυρίσει την άνοδό της στην κορυφή της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES