8 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Έφταιγε και… έφταιγαν!

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού, μία ημέρα μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Ηρακλή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η διαιτησία και οι απουσίες ειναι τα θέματα που απασχολούν -κυρίως- τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι περιμένουν σήμερα ο Παναθηναϊκός να κάνει «γκέλα» κόντρα στον Λεβαδειακό. «Τελειωμένο» του Σαλονίκη, ο οποίος αναμένεται γίνει μέτοχος της ΠΑΕ.

Η διαιτησία

Οι πρωταθλητές Ελλάδας διαμαρτύρονται για τη φάση του Μήτρογλου, όταν ο βοηθός διαιτητή ακύρωσε δέκα λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα γκολ του νεαρού επιθετικού και θεωρούν ότι με αυτό τον τρόπο αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα, αφού αν το κατοχύρωνε τότε θα γινόταν 2-0. Οι Πειραιώτες δεν εξέδωσαν ανακοίνωση, όμως ο Γιάννης Μώραλης πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα:

«Μάλλον αυτή τη φορά δεν θα χρειαστούν ούτε ευθείες γραμμές, ούτε τεθλασμένες, ούτε σκιές, ούτε κύκλοι για να μας δείχνουν τη θέση των παικτών. Το γκολ ήταν κανονικό και δεν χρειάζονται ούτε κοντινά ούτε μακρινά πλάνα. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος και έχει παράπονα, γιατί το γκολ ήταν κανονικό», τόνισε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ.

«Βλέπουμε αρκετά σφάλματα εις βάρος μας και σφυρίγματα υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να αντιδράει πάντα θεσμικά. Η ομάδα θα προστατευθεί και θα γίνει ό,τι πρέπει, πάντα στο θεσμικό επίπεδο», έλεγαν χθες στον Ολυμπιακό.

Οι απουσίες

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ξεκίνησε το ματς χωρίς επτά (!) βασικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζίκο αγωνίστηκε χωρίς τους Γκαλέτι, Ντιόγο, Ντάρμπισαϊρ, Τοροσίδη, Ζαϊρί και Όσκαρ. Μάλιστα, ο Μαρέσκα αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα και τη Δευτέρα (ή την Τρίτη το αργότερο) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του.

Από την πλευρά του, ο Λεντέσμα (που αντικατέστησε τον Ιταλό) ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Τον τελευταίο μήνα ο Ολυμπιακός παίζει με μισή ομάδα και με παίκτες που έχουν φτάσει στο «κόκκινο», λόγω της κούρασης (π.χ. Μήτρογλου).

«Εχουμε πολλές ελλείψεις, αλλά αυτό συμβαίνει συνεχώς τους τελευταίους μήνες. Η διακοπή θα μας κάνει καλό. Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, χάσαμε δύο βαθμούς κι αν ο Παναθηναϊκός νικήσει στη Λιβαδειά, θα είμαστε στη δεύτερη θέση. Μπορούμε, όμως, να καλύψουμε το χαμένο έδαφος», ανέφερε ο κ. Μώραλης.

Ευτυχώς που υπάρχει και η διακοπή…

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν σήμερα ο Παναθηναϊκός «στραβοπατήσει» και εκείνος στην έδρα του Λεβαδειακού, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας (μαζί ή χωρίς το «τριφύλλι»). Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, θα λειτουργήσει ευεργετικά για τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται σε αυτό το διάστημα να επουλώσουν τις πληγές τους. Στη διάθεση του Ζίκο αναμένεται να επιστρέψουν ο Ντιόγο, ο Λεονάρντο, ο Ζαϊρί και ο Τοροσίδης, οι οποίοι πιθανότατα θα ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα έχουν μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES