8 Νοε 2009

Αιχμές για το ελλιπές ρόστερ από τον Ζίκο

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το τελικό 1-1 με τον Ηρακλή ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ζίκο χαρακτήρισε την ισοπαλία «…σαν ήττα», παραδέχθηκε ότι η ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα λόγω των συνεχών αγώνων και δήλωσε ότι πρώτη φορά στην καριέρα του συναντά τόσα προβλήματα τραυματισμών. Αιχμές για το ελλιπές ρόστερ άφησε ο Βραζιλιάνος. «Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι πριν εμένα ήξεραν ότι η ομάδα θα έχει αγώνα δύο φορές εβδομάδα». Κωφίδης: «Θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».

Αναλυτικά, η συνέντευξη Τύπου των δύο τεχνικών:

Ζίκο (Ολυμπιακός): «Όταν δεν βάζεις ένα γκολ που θα σε εξασφαλίσει τότε κινδυνεύεις. Σήμερα φέραμε μια ισοπαλία που είναι σαν ήττα. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση και δυστυχώς χάνουμε παίκτες κατά τη διάρκεια των αγώνων. Προσπαθώ να βάλω ότι έχω. Είμαι οκτώ χρόνια προπονητής και πρώτη φορά βλέπω εννιά βασικούς να είναι νοκ-άουτ από ένα παιχνίδι. Όταν γυρίσουν θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι».

«Για άλλη μια φορά δυστυχήσαμε να έχουμε παίκτες που τραυματίστηκαν στη διάρκεια του αγώνα και χάλασαν τα σχέδια που είχαμε για τον αγώνα και κάναμε αναγκαστικές αλλαγές. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο. Παρέλαβα μια ομάδα όπως ήταν, φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που ήταν πριν ήξεραν ότι η ομάδα θα έχει αγώνα δύο φορές κάθε εβδομάδα. Παίρνω αυτήν την ομάδα που έχω και προσπαθώ με αυτά που έχω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εντοπίζει το πρόβλημα της ομάδας στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν τελειώνουν τις φάσεις, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τους νεαρούς.

«Εμπιστεύομαι τους νέους παίκτες και θα συνεχίσω να το κάνω. Τους δίνω ευκαιρίες και αυτοί προσπαθούν να τις εκμεταλλευθούν για να βοηθήσουν τον εαυτό τους και να καλυτερεύσουν. Είμαι πάρα πολύ λίγο καιρό στην ομάδα, τους έχω πάρει από τη μικρή ομάδα και σκοπεύω να συνεχίσω να δουλεύω μαζί τους για να τους ανεβάσω ακόμα ψηλότερα. Μην περιμένετε από τους νέους παίκτες να μας σώσουν από τη δύσκολη κατάσταση που είμαστε τώρα. Αυτοί θα βοηθήσουν όσο μπορούν. Γενικά πάντως, δεν υπάρχει στο κέντρο ο ποδοσφαιριστής εκείνος που θα μπορεί να σπάει την μπάλα δεξιά-αριστερά. Όμως το πρόβλημα δεν είναι εκεί αλλά στο ότι δεν τελειώνουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται».

Σάββας Κωφίδης (Ηρακλής): «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, ούτε συγκεντρωμένοι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στα τελευταία 15 λεπτά και δικαιωθήκαμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες να τελειώσει το ματς, κάνοντας το 2-0. Για τη φάση του Μήτρογλου έχω να πω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Δεν είδα τι έγινε με τον Κατσιαμπή στο τέλος. Εάν έκανε χειρονομία, θα τιμωρηθεί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES