10 Νοε 2009

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μένει ο Παράσχος

Στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Γιώργος Παράσχος, όπως αποφασίστηκε μετά από μαραθώνιες συσκέψεις στις τάξεις της ομάδας. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιώργος Χρηστοβασίλης, ανανέωσε την εμπιστοσύνη του στον Έλληνα τεχνικό, παρότι όλα έδειχναν πως οι δύο πλευρές οδηγούνταν σε διαζύγιο.

Κι αυτό γιατί ο προπονητής έθεσε στη διάθεση της διοίκησης την παραίτησή του, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές σε συζήτηση που είχαν νωρίτερα τα μεσημέρι της Δευτέρας με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για αυτή τη συνεργασία. Σε νέα συνάντηση που έγινε στα αποδυτήρια παρουσία του Γιώργου Χρηστοβασίλη και των ποδοσφαιριστών αποφασίστηκε μετά από περίπου μία ώρα διαβουλεύσεων πως θα ήταν προτιμότερο να μην υπάρχει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Μετά το τέλος στο σίριαλ, η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της προγραμματισμένης και διαρκής επικοινωνίας που ο πρόεδρος της ομάδος μας έχει με τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με το προπονητικό team, τους αρχηγούς της ομάδας και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα αποδυτήρια όπου συναντήθηκε και συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές. Αφού έγινε σχολιασμός των τελευταίων αποτελεσμάτων της ομάδος μας, ο πρόεδρος πήρε τη δέσμευση των ποδοσφαιριστών για τη δυνατόν συντομότερη εξασφάλιση της παραμονής της ομάδος μας στη Super League».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES