11 Νοε 2009

Θανόπουλος LIVE

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί αυτή την ώρα ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να αναφερθεί στις εξελίξεις των διαπραγματεύσεων με τον Μπομπ Κοζώνη. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr τη συνέντευξη.

Ήθελα να σας ευχαριστήσω που είσαστε εδώ. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής και όσους έχουν έρθει από την ΠΑΕ. Μετά τα όσα έχουν συμβεί στο διοικητικό κομμάτι, αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω τον κόσμο για το τι συμβαίνει και το μέλλει γενέσθαι. Η ομάδα μας περνάει μια διοικητική κρίση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Βλέπω καθημερινά παράγοντες της ομάδας να παραιτούνται και αυτό είναι κάτι που δεν αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΚ, τόνισε στην εισαγωγή του ο κ. Θανόπουλος και συνέχισε αναφερόμενος στην επικείμενο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Χαράλαμπο Κοζώνη, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την προεδρία της ομάδας:

Οι διαπραγματεύσεις με τον κ. Κοζώνη προχωρούν κανονικά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αυτή είναι η τελευταία φορά που αναφέρομαι από αυτό το πόστο για την ΑΕΚ. ΘΑ μιλήσω για όσα αποκόμισα το τελευταίο διάστημα από τη θητεία μου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θητεία του Ντέμη Νικολαϊδη και την παράδοση της «σκυτάλης» στον ίδιο:
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η προσπάθεια που ξεκίνησε το 2004 φτάνει στο τέλος της! Χρειάζεται όραμα, συνεννόηση, πράγματα που δεν υπήρχαν. Σαφέστατα έχει ευθύνη η διοίκηση του Ντέμη Νικολαϊδη και των υπόλοιπων ανθρώπων του. Έγιναν και καλά πράγματα, που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Τα λάθη του ήταν το πως έφυγε ο Φερέρ, το πώς διαχειρίστηκε τη τρελή υπέρβαση εκείνης της σεζόν. Ουσιαστικώς το «κουτί της Πανδώρας» άνοιξε με τη φυγή του Ντέμη τον Νοέμβριο. Του είχα πει πως έκανε λάθος.. Ήξερε πως παρέδιδε το καράβι σε ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα από το αντικείμενο αν και είχαν χρήματα να διαθέσουν. Δεν είχαν τη γνώση, ούτε το χρόνο. Πήραν τον κ. Μπάγεβιτς για την τεχνική ηγεσία της ομάδας ως ασπίδα των όσων συνέβαιναν . Από εκεί και πέρα, υπήρξε μια χαοτική περίοδος και δεν έφταιξαν ο Μπάγεβιτς με τους παίκτες. Αφότου βγάλαμε τη ψυχή του ενός και του άλλου, είπαμε ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Εκείνη την περίοδο μου ζητήθηκε να γίνω πρόεδρος της ΑΕΚ. Σας λέω για ακόμη μία φορά ότι δεν είμαι ο άνθρωπος που φέρει το βάρος να αναλάβει την ΑΕΚ. Είχα πει ότι εντάξει θα βγω μπροστά, θα αναλάβω τις ευθύνες, αλλά χρειάζεται να με στηρίξετε.

Αυτό που έκανα αναλαμβάνοντας την προεδρία, και ευχαριστώ τους μετόχους, ήταν αυτό που κάνω είκοσι χρόνια στη ζωή. Διοικούσα, έκανα λάθη και πήρα κάποιες δύσκολες αποφάσεις που ίσως δεν άρεσαν.

Αναφερόμενος στις κινήσεις του ίδιου, αλλά και την πίστη του στον Μπάγεβιτς, είπεΗ πρώτη απόφαση που πήρα ήταν η στήριξη 1000% του κ. Μπάγεβιτς και το έκανα όταν η ομάδα πήγαινε καλά και άρχισε να στρώνει. Κάποιοι ήθελαν να τον διώξουμε και να κάνουμε παγκόσμιο ρεκόρ. Εγώ έκανα αυτό που έπρεπε, επειδή ξέρω τον κ. Μπάγεβιτς ως άνθρωπο, ποδοσφαιριστή και ως προπονητή. Του είπα ότι θα είμαι κοντά σου. Βεβαίως απομακρύνθηκαν κάποιοι άνθρωποι που έπρεπε να φύγουν... Σιγά σιγά φτάσαμε στο τέλος της σεζόν. Παίξαμε δύο τελικούς, πάντα σε πλαίσιο ρευστότητας.

Μίλησα με τον κ. Μπάγεβιτς και του είπα ότι δεν έχουμε μπάτζετ. Παρόλα αυτά θα κάνουμε αυτό που θέλεις και θα αγοράσουμε τους παίκτες που θέλεις. Βεβαίως, πουλήσαμε παίκτες και έπρεπε να πουλήσουμε τον Σωτήρη Κυργιάκο. Πρωτοστάτησα για το προπονητικό στα Σπάτα και κατάφερα να πείσω τον κ. Νοτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES