10 Νοε 2009

«Θα ενισχυθεί η ομάδα»!


ην υπόσχεση ότι ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου έδωσε ο Σωκράτης Κόκκαλης στον σύνδεσμο της Νέας Υόρκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να παρακολουθήσει μαζί με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκους» τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή και άκουσε όσα είχαν να του πουν.

Οταν δεν μέτρησε το κανονικό γκολ του Μήτρογλου, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν το μέτρησε; Κανονικό είναι, φαίνεται καθαρά». Εκείνη τη στιγμή δεν είπε κάτι παραπάνω, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι των Πειραιωτών εξέφρασαν την ανησυχία τους για τη διαιτησία και εκείνος τους καθησύχασε: «Θα το δούμε κι αυτό το θέμα όταν γυρίσω».

Οι ομογενείς τον ρώτησαν και για το αν η ομάδα θα κάνει μεταγραφές και ο κ. Κόκκαλης τους απάντησε: «Φυσικά και θα ενισχυθούμε. Κάνουμε τις κατάλληλες κινήσεις και τον Ιανουάριο θα ενισχυθεί η ομάδα», χωρίς όμως να αποκαλύψει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που εξετάζονται.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι οπαδοί εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι ο Ζίκο προωθεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. «Είναι πολύ καλοί παίκτες, πρόεδρε, πρέπει να τους βγάλουμε», είπαν και ο πρόεδρος απάντησε: «Πράγματι, είναι πολύ καλοί παίκτες. Κι έχουμε κι έναν ακόμα, που δεν έχει παίξει γιατί είναι ξένος, τον Σκούρτη».

Οι ομογενείς ρώτησαν τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου για τους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν από την αρχή της σεζόν την ομάδα και εκείνος τους απάντησε: «Είναι πράγματι πολλοί οι τραυματισμοί και υπάρχουν δυσκολίες όταν απουσιάζουν τόσοι παίκτες. Γίνονται, όμως, αυτά στο ποδόσφαιρο».

Εκτός του αγωνιστικού μέρους, έγινε συζήτηση και για άλλα θέματα, όπως το μέλλον του κ. Κόκκαλη στον σύλλογο και το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου. «Πρόεδρε, δεν θέλουμε να φύγεις, μην πουλήσεις τις μετοχές σου. Εσένα θέλουμε πρόεδρο», του είπαν. «Και ποιος σας είπε ότι θα πουλήσω; Δεν φεύγω», ήταν η απάντησή του και καταχειροκροτήθηκε.

Οταν ρωτήθηκε για όσα λέγονται τον τελευταίο καιρό και ότι κάποιοι προεξοφλούν ότι το πρωτάθλημα είναι χαμένο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: «Ασ' τους, στο τέλος θα τα πούμε».

Όσον αφορά τις χθεσινές δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα στον Ολυμπιακό λένε το εξής: «Δεν πρόκειται να ανοίξουμε τέτοιο διάλογο και δεν μας αφορούν οι δηλώσεις του διορισμένου προέδρου του Παναθηναϊκού». Ταυτόχρονα, όμως, στηρίζουν τον Σοφοκλή Πιλάβιο: «Ο πρόεδρος (της ΕΠΟ) και βλέπει και ξέρει».

Αυτούς θέλει ο Ζίκο…

Τρία είναι τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα έχει διαπιστώσει ο Ζίκο. Ο Βραζιλιάνος πιστεύει ότι η ομάδα χρειάζεται έναν δημιουργικό μέσο («δεκάρι»), ενώ θεωρεί σημαντικό το γεγονός να γεμίσει η επίθεση και θέλει να αποκτηθούν δύο επιθετικοί. Για την επιθετική γραμμή υπάρχουν λύσεις, όπως ο Αντριάνο, ο Έλτον Μπραντάο, ο Φρεντ και ο Γκέκας.

Στα υπ’ όψιν βρίσκεται και ο Γιοβάνοβιτς, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την εβδομάδα που διανύουμε. Μάλιστα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει η έκπληξη με τον Λούα Λούα, αλλά κάποιοι παράγοντες της ομάδας δεν θέλουν να ακούσουν για τον Κονγκολέζο φορ.

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ έκανε δηλώσεις στα τουρκικά Μέσα: «Ο παλιός προπονητής της ομάδας Αρτούρ Ζίκο με θέλει στον Ολυμπιακό και σύντομα ο μάνατζέρ μου θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Φενερμπαχτσέ και θα μεταφέρει κάποια πρόταση από την ελληνική ομάδα. Αν όλα πάνε καλά, τότε η μεταγραφή μου στην ομάδα του Ζίκο θα υλοποιηθεί ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο»! Εν τω μεταξύ, η πορτογαλική ιστοσελίδα «O Jogo» αποκάλυψε ότι η Μπενφίκα απέρριψε πρόταση 6 εκατ. ευρώ του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του μεσοεπιθετικού Τζόναθαν Ματίας Ουρεταβίσκαγια ή Ουρέτα.

Τι γίνεται με τους τραυματίες

Πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (στις 29 Νοεμβρίου). Ο Αργεντινός έχει υποστεί θλάση και θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει κόντρα στους «πράσινους». Σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο Ντιόγο, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (στις 21 Νοεμβρίου).

Σίγουροι ότι θα παίξουν στα Γιάννενα είναι ο Τοροσίδης, ο Ζαϊρί και ο Όσκαρ. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν θα επανέλθουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Λεονάρντο και ο Γκαλέτι. Από την πλευρά του, ο Ντάρμπισαϊρ θα μεταβεί στην Αγγλία, προκειμένου να εξεταστεί από τον χειρουργό που του είχε κάνει την πρώτη επέμβαση στους κοιλιακούς πριν από δύο περίπου χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES