15 Οκτ 2009

Το μονοθέσιο της Lotus

Η Lotus έδωσε στο κοινό μια γεύση από την όψη του μονοθεσίου με το οποίο θα τρέξει στην πρώτη της σεζόν στην F1, δημοσιεύοντας τις πρώτες φωτογραφίες από το μοντέλο που δοκίμασε στην αεροδυναμική της σήραγγα.

Φαβορί για να καλύψει τη μία από τις δύο αγωνιστικές θέσεις της Lotus θεωρείται ο Γιάρνο Τρούλι, ο οποίος δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Toyota


Το μονοθέσιο της ομάδας με την μαλαισιανή υποστήριξη κατασκευάζεται υπό την επίβλεψη του πολύπειρου Μάικ Γκασκόιν, ο οποίος κατέχει τη θέση του επικεφαλής της.
Ο βρετανός μηχανικός εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχει γίνει μέχρι στιγμής στο όλο εγχείρημα, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Lotus θα είναι σε θέση να δώσει κανονικά το παρών στην πρεμιέρα της ερχόμενης σεζόν, στο Μπαχρέιν τον Μάρτιο του 2010.
"Από τα μέσα Σεπτεμβρίου, όταν η FIA έκανε δεκτή την αίτηση συμμετοχής μας στο πρωτάθλημα, καταφέραμε να επιταχύνουμε τους ρυθμούς στην στελέχωση και τη διαδικασία ανάπτυξης του μονοθεσίου", τόνισε ο Γκασκόιν.
"Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αλλά είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στόχος μας είναι να έχουμε το μονοθέσιο έτοιμο ως τα μέσα του Φεβρουαρίου, ώστε να μπορέσουμε να διεξάγουμε τις δοκιμές προετοιμασίας ενόψει Μπαχρέιν".
Η Lotus δεν έχει ακόμα καταλήξει στο δίδυμο οδηγών της, με τον Γκασκόιν να επιβεβαιώνει πάντως ότι η πρώτη προτεραιότητα της ομάδας είναι να βρει πρόσωπα με πείρα σε αγώνες και τεχνικά ζητήματα.
"Παρακολουθούμε προσεκτικά την αγορά των οδηγών για να διαπιστώσουμε ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για του χρόνου, συμπεριλαμβανομένων πιλότων από την Μαλαισία, αλλά δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση ως τώρα", υποστήριξε.
"Χρειαζόμαστε 'ευέλικτους' οδηγούς, αξιόπιστους και με τεχνικές γνώσεις, οι οποίοι να μπορούν να μας βοηθήσουν στην εξέλιξη του μονοθεσίου κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ταυτόχρονα να διψούν για επιτυχίες και να μπορούν να παίρνουν το καλύτερο από το μονοθέσιο κάθε φορά".
Φαβορί για να καλύψει τη μία από τις δύο αγωνιστικές θέσεις της Lotus θεωρείται ο Γιάρνο Τρούλι, ο οποίος δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Toyota.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES