15 Οκτ 2009

"Κόκκινη κάρτα" σε βία και ρατσισμό

H Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε τη συμμετοχή της για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία κατά του ρατσισμού και της βίας, σε συνεργασία με την UEFA και την FARE (Football Against Racism in Europe).



Στο πλαίσιο της ενημέρωσης της φίλαθλης κοινής γνώμης, την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο και την Κυριακή, 17 και 18 Οκτωβρίου αντίστοιχα, θα διανεμηθούν κόκκινες κάρτες στους φιλάθλους σε όλα τα γήπεδα με το σύνθημα "Κόκκινη κάρτα στο ρατσισμό! Κόκκινη κάρτα στη βία!".
Παράλληλα, όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και τα παιδιά μεταναστών που θα τους συνοδεύουν κατά την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους, θα φορούν πολύχρωμα μπλουζάκια με μηνύματα κατά των διακρίσεων, του ρατσισμού και της βίας.
"Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ στηρίζει αυτή την προσπάθεια που έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης σε κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν όλους μας. Το μήνυμα της αλληλεγγύης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και του δικαιώματος στη διαφορετικότητα βρίσκει ιδανικό πρεσβευτή το ποδόσφαιρο. Λέμε όχι στο ρατσισμό και στη βία, στηρίζουμε την προσπάθεια της UEFA και της FARE", δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Νίκος Θανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES