15 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Δεν αφήνει την ομάδα ο Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο πληροφορήθηκε χθες για την απώλεια δύο αγαπημένων του προσώπων, της θείας του και της γιαγιάς του, αλλά ευτυχώς όχι και του πατέρα του που επέβαινε και αυτός στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα. Ο Αργεντινός, όμως, αποφάσισε να μην επιστρέψει στην πατρίδα του και να μείνει δίπλα στην ομάδα. Την Παρασκευή το ραντεβού με τον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο. Απογοητευμένος από την στάση της ΑΕΚ ο Τζεμπούρ. Έρχεται τη Δευτέρα ο Νέμεθ.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι από χθες το μεσημέρι ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός πληροφορήθηκε ότι η αγαπημένη του γιαγιά και η θεία του έχασαν τις ζωές τους σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Το γεγονός ότι η μοίρα επιφύλαξε καλύτερη τύχη στον πατέρα του (που οδηγούσε) και σε μία ακόμα θεία του που επεβαιναν στο αυτοκίνητο (σ.σ.: έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά όχι κάτι σοβαρό) δεν ελάφρυνε τον πόνο του παίκτη. Η ψυχολογική κατάσταση του Σκόκο, όπως είναι λογικό, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, γι' αυτό και δεν μπόρεσε να πάει στη χθεσινή προπόνηση.
«Δεν μπορώ ν' αφήσω την ομάδα τώρα, προτιμώ να μείνω εδώ, η ομάδα μάς χρειάζεται όλους. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να αντιστρέψουμε το κλίμα», εξηγούσε ο Σκόκο στους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον έπαιρναν τηλέφωνο για να του συμπαρασταθούν και να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται. «Μακάρι να παίξω καλά την Κυριακή για να βοηθήσω την ομάδα και να μπορέσω να σκοράρω για να αφιερώσω το γκολ στη γιαγιά μου και τη θεία μου», εξέφρασε την επιθυμία σε κάποιους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον ρωτούσαν μήπως είναι προτιμότερο για τον ίδιο να μείνει στο σπίτι και σήμερα, από τη στιγμή που είχε σχετική άδεια από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. «Δεν έχει νόημα να κάθομαι στο σπίτι και να στενοχωριέμαι. Καλύτερα να έρθω στην προπόνηση, να τρέξω λίγο, να ξεφύγει το μυαλό μου, να μη σκέφτομαι, έστω και για δύο ώρες, αυτό που συνέβη», τους εξηγούσε ο Σκόκο.

Τζεμπούρ: «Πώς να έρθει πρόταση έτσι;»

Για το αδιέξοδο της υπόθεσης του Ραφίκ Τζεμπούρ μίλησε στη «SportDay» ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Λυπημένος, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμη ελπίζει να «ακυρωθεί» η νέα άδεια του «τρομοκράτη» και να γυρίσει στη δουλειά: «Ο Ραφίκ είναι διατεθειμένος να επιστρέψει και να βοηθήσει την ΑΕΚ. Το θέσαμε υπόψη του κ. Δημητριάδη, με τον οποίο είχαμε μια φιλική συζήτηση με διάθεση συνεργασίας, αλλά δεν λάβαμε ξεκάθαρη απάντηση. Οπως αντιλαμβάνεστε, είναι πολύ δύσκολο να φέρουμε τον Ιανουάριο πρόταση στην ΑΕΚ για τον Τζεμπούρ αν δεν παίζει στην ομάδα του και παραμένει σ' αυτή την κατάσταση. Προσπαθούμε, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο.

Επιθυμία δική μας και της ΑΕΚ είναι να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση. Τα πάντα, όμως, είναι στο χέρι της ΑΕΚ κι αυτή αποφασίζει. Συζητήσαμε διάφορες εναλλακτικές (σ.σ.: πιθανότατα και αυτή του δανεισμού), αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Είμαστε σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την ΑΕΚ μέσω του κ. Δημητριάδη και ελπίζουμε να βρεθεί μια καλή λύση. Να προπονείται στην ΑΕΚ ή σε κάποια άλλη ελληνική ή ξένη ομάδα», τόνισε. Οταν ρωτήθηκε αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Τζεμπούρ σε άλλη ομάδα, ο κ. Λυπημένος σημείωσε: «Είναι πολύ πρόωρο να προβλέψουμε τι μπορεί να συμβεί τον Ιανουάριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES