20 Οκτ 2009

Γκαφαδόρος και στην F1 o Πελέ

Γκαφαδόρος και στην F1 o ΠελέΜε γραπτή του δήλωση στο περιθώριο του Grand Prix Βραζιλίας, ενημέρωσε ότι επέλεξε τον Ζαν Τοντ έναντι του Άρι Βάτανεν. "Θα ήθελα να προσθέσω το όνομα μου στη λίστα των υποστηρικτών σου. Σε γνωρίζω προσωπικά και τη δουλειά που έχεις κάνει. Ως φίλαθλος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, άνθρωπος του αθλητισμού και πρώην υπουργός των Σπορ στη χώρα μου, στέκομαι στο πλευρό σου", ανέφερε σχετικά η δήλωση του Πελέ.

Τόσο η πλευρά του Ζαν Τοντ, όσο και η πλευρα του Άρι Βάτανεν ενημερώνουν τον Τύπο για τις διασημότητες που τους υποστηρίζουν.

Όταν ένας υποστηρικτής του Άρι Βάτανεν και μέλος ομάδας της F1, ενημερώθηκε για τη δήλωση του Πελέ επισήμανε "Είπε τέτοιο πράγμα ο Πελέ; Αυτό είναι καλό. Όταν του έδωσαν να ανεμίσει την καρό σημαία το 2001, ανέδειξε νικητή τον Νικ Χάιντφελντ που είχε τερματίσει τρίτος! Ελπίζουμε ότι και πάλι διάλεξε λάθος άνθρωπο!".

Στο Σάο Πάουλο το 2001 ο Πελέ ξέχασε να ανεμίσει την καρό σημαία στο νικητή Μίκαελ Σουμάχερ. Ο Γερμανός έλεγε στους δημοσιογράφους μετά τον αγώνα "είχα υψώσει τις σφιγμένες μου γροθιές και πανηγύριζα, αλλά μετά αναρωτήθηκα "που είναι η καρό σημαία;". Τερμάτισε ο Σουμάχερ, ακολούθησε ο Ντέιβιντ Κούλθαρντ και τότε θυμήθηκε ο Πελέ ότι είχε δουλειά να κάνει.

Έκτοτε ο Πελέ εμφανίστηκε ξανά στα πάντοκ, αλλά την καρό σημαία δεν την έπιασε ξανά ποτέ στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES