20 Οκτ 2009

Σε απολογία ο Καραγεωργίου και μαζί του... εννέα ΠΑΕ

Τον προπονητή του Εργοτέλη, Νίκο Καραγεωργίου, κάλεσε σε απολογία η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, για τη συμπεριφορά του στο σαββατιάτικο ματς της ομάδας του με τον Αρη, όπου και αποβλήθηκε, ενώ στη συνέχεια δεν δεχόταν να αποχωρήσει από το γήπεδο, καθυστερώντας την συνέχεια του αγώνα.

Επίσης σε απολογία κλήθηκαν και εννέα ΠΑΕ ανάμεσα τους και οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αρμόδιας αρχής:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 22/10/2009 και ώρα 13:30) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 7η αγωνιστική.
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ - ΠΑΕ Πανθρακικός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης - ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Γ) ΠΑΕ Εργοτέλης, Ν. Καραγεωργίου (προπονητής ): Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά του προπονητή της Ν. Καραγεωργίου στον αγώνα ΠΑΕ Εργοτέλης - ΠΑΕ Αρης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Δ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής - ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός - ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα - ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Η) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής - ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Θ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ - ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ
* Τέλος, η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΑΕΚ (6η αγωνιστική ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΕ ΑΕΚ) που είχε αναβληθεί επ' αόριστον θα συζητηθεί την Πέμπτη 22/10/2009 και ώρα 13:30».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES