20 Οκτ 2009

ΟΣΦΠ: Νίκη και… πάμε στους «16»!

Τη νίκη, με την οποία θα γίνει το φαβορί για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους «16» του Champions League, θέλει απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Mega) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν το πολυπόθητο «τρίποντο», παίζοντας μάλιστα ωραίο και θεαματικό ποδόσφαιρο.

Η ατμόσφαιρα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως συνηθίζεται στους αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τα ντέρμπι, αναμένεται να είναι «καυτή» και οι ποδοσφαιριστές του Ζίκο θα έχουν τον… 12ο παίκτη στο πλευρό τους.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός προβληματίζεται μόνο για την κατάσταση του Βασίλη Τοροσίδη, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού δεν έχει ξεπεράσει την ίωση. Όσον αφορά τις επιλογές του Ζίκο για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Νικοπολίδης και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, θα βρίσκονται οι Τοροσίδης (ή Ζεβλάκοφ), Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ και Μπράβο.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού με τον Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Γκαλέτι (δεξιά) και τον Ζαϊρί (αριστερά). Πίσω από τον φουνταριστό Μήτρογλου θα είναι ο Όσκαρ. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Πάντος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Λεντέσμα και Στολτίδης.

Πώς θα αγωνιστούν οι Βέλγοι

Η ετοιμότητα του Ιγκόρ Ντε Καμάργκο προβληματίζει τον Λάζλο Μπολόνι, ο οποίος προτίθεται να παρατάξει με 4-4-2 τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Βραζιλιάνος (με βελγικό διαβατήριο) επιθετικός κατά τη χθεσινή προπόνηση πονούσε στο δάχτυλο του ποδιού του και σήμερα θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Από την πλευρά του, ο Μανγκαλά αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών».

Τερματοφύλακας θα είναι ο Μπόλατ και η άμυνα θα αποτελείται από τους Καμοτσάτο (δεξιά), Μανγκαλά – Σαρ και Μουλεμό (αριστερά). Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν ο Νικέζ (ή Κάρτσελα) και ο Βίτσελ, οι οποίοι θα έχουν στα άκρα τον Νταλμά (δεξιά) και τον Γιοβάνοβιτς (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μποκανί και ο Ντε Καμάργκο (ή Κάρτσελα).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βαν Χουτ, Γκορέ, Ρότσα, Φελίπε, Κογέ, Γκέρσον, Γιαγκάν, Τραορέ και Σιράκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES