20 Οκτ 2009

Ζέτερμπεργκ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός"

Ζέτερμπεργκ: "Φαβορί ο Ολυμπιακός"Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" μίλησε για το ματς των "ερυθρολεύκων" με την πρωταθλήτρια Βελγίου, τόνισε πως γνωρίζει τα πάντα για την πρώην ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στους συμπατριώτες του Μπιέρσμιρ, Μέλμπεργκ και Μαϊστόροβιτς.

Aναλυτικά

Για τον σημερινό αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης:

"Είμαι αισιόδοξος για τη νίκη του Ολυμπιακού. Είναι φαβορί λόγω έδρας. Μπορεί η Σταντάρ να είναι καλή ομάδα αλλά είναι δύσκολη έδρα το Καραϊσκάκη. Δεν νομίζω να μην κερδίσει ο Ολυμπιακός και ειδικά στην έδρα του. Η τακτική των Βέλγων είναι ξεκάθαρη.

Επειδή δεν είναι σε καλή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση προσπαθεί να περάσει την πίεση στον Ολυμπιακό. Έχει καλή ομάδα αλλά έχει και κάποιους τραυματισμούς καλών παικτών. Ο Μπόλονι θέλει πάντα να κερδίζει και σίγουρα δεν πιστεύει ότι η ομάδα του δεν έχει πιθανότητες"
.

Για τον φετινό Ολυμπιακό:

"Ξέρω τα πάντα. Και για τον Νινιάδη, και ότι ο Ζίκο είναι προπονητής και ότι σκόραρε στον τελευταίο αγώνα ο Μέλμπεργκ. Δεν έχω δει κάποιον αγώνα, μόνο αποσπασματικά κάποια στιγμιότυπα. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να τον παρακολουθήσω".

Για την τακτική της Σταντάρ:

"Θα αφήσει τον Ολυμπιακό να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού για να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Έχει μπροστά ποιοτικούς παίκτες όπως ο Γιοβάνοβιτς και ο Μποκανί που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Ο τρόπος που θα θελήσει να γίνει επικίνδυνη είναι να βρει χώρους για να τρέξει. Πέρυσι επικράτησε της Λίβερπουλ και της Έβερτον και έχει δείξει ότι διαθέτει τα προσόντα για να μπορέσει να το ξανακάνει".

Για τους Μπιέρσμιρ, Μέλμπεργκ και Μαϊστόροβιτς:

"Ο Μπιέρσμιρ αποτελεί το μέλλον για την Σουηδία. Είναι πολύ καλός αμυντικός και έχει τα προσόντα να εξελιχθεί σε κορυφαίο στην θέση του. Τις ικανότητες του Μέλμπεργκ όλοι τις γνωρίζουν. Ο Μαϊστόροβιτς είναι ο αμυντικός που του αρέσει να δίνει την μπάλα, να μοιράζει το παιχνίδι και στον αέρα είναι τόσο καλός όσο και ο Μέλμπεργκ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES