20 Οκτ 2009

Θέλουν Παγκρήτιο οι διεθνείς

Την επιθυμία να δώσουν τον εντός έδρας των μπαράζ με την Ουκρανία (στις 14 Νοεμβρίου) στο Παγκρήτιο Στάδιο έχουν οι Έλληνες διεθνείς. Εκτός των ποδοσφαιριστών, σύσσωμη η φίλαθλη κοινωνία της Κρήτης με εκπρόσωπο τον Γιάννη Κουράκη πιέζουν την ΕΠΟ να φιλοξενήσουν το κρίσιμο αυτό ματς της «γαλανόλευκης», η οποία θα παλέψει να αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην ιστορία σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου έστειλε επιστολή (με την υπογραφή του Νίκου Τζώρτζογλου) στον Σοφοκλή Πιλάβιο, ζητώντας το παιχνίδι να γίνει στο Παγκρήτιο και εγγυήθηκε την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή του. Η Ομοσπονδία μπορεί να δηλώσει την έδρα μέχρι τη Δευτέρα και οι παράγοντες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έχουν αφήσει ανοιχτό το συγκεκριμένο θέμα.

Οι διοικούντες την ΕΠΟ θέλουν ο αγώνας να διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, αν και στο τραπέζι έπεσε η λύση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (που είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό γήπεδο).

Ωστόσο, οι διεθνείς, είτε μιλώντας με τον Τάκη Φύσσα είτε στις δημόσιες τοποθετήσεις τους, τονίζουν ότι θέλουν να δώσουν το συγκεκριμένο ματς στο Ηράκλειο, για το οποίο δεν υπάρχει κανένα παράπονο (σε αντίθεση με τις δύο αθηναϊκές έδρες). Τις επόμενες ημέρες (ίσως και αύριο) η ΕΠΟ αναμένεται να ανακοινώσει την οριστική της απόφαση

Λιτόφτσενκο: «50-50 η πρόκριση»

Μοιρασμένες θεωρεί ο Γκενάντι Λιτόφτσενκο πως είναι οι πιθανότητες για την Ελλάδα και την Ουκρανία όσον αφορά την πρόκριση στα τελικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, όπως δήλωσε στη «SportDay» το μέλος του τεχνικού επιτελείου της προσεχούς αντιπάλου της «γαλανόλευκης».

«Χαίρομαι πολύ που θα έρθω στην Αθήνα. Ελπίζω ο καιρός εκεί να είναι καλός όταν έρθουμε κι αμέσως μετά να χαλάσει πολύ ο καιρός στην Ουκρανία για να το εκμεταλλευθούμε (σ.σ.: γελάει). Στην Ελλάδα έχω καλούς φίλους, πέρασα υπέροχα εκεί και έχω στην καρδιά μου τον κόσμο του Ολυμπιακού», ήταν αρχικά τα λόγια του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια, ο Λιτόφτσενκο αναφέρθηκε στο ματς με την Ελλάδα: «Είναι 50-50 οι πιθανότητες πρόκρισης. Δεν θα είναι εύκολα τα ματς για καμία από τις δύο ομάδες. Η Ελλάδα έχει πολύ καλή ομάδα, με καλούς επιθετικούς όπως ο Σαμαράς και ο Σαλπιγγίδης (σ.σ.: προφανώς τους θυμάται από τα ματς των Ελπίδων). Και η Ουκρανία, όμως, διαθέτει σπουδαίες μονάδες, όπως ο Σεβτσένκο και ο Βορονίν. Πιστεύω ότι θα κριθούν στις λεπτομέρειες τα μπαράζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES