16 Οκτ 2009

«Δεν πωλείται ο Τοροσίδης»

Καμία πρόθεση δεν έχει ο Ολυμπιακός να πουλήσει τον Βασίλη Τοροσίδη, όπως διαβεβαιώνουν διοικητικά στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. «Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει ο πρόεδρος τον Τοροσίδη», είναι η απάντηση στα γαλλικά δημοσιεύματα που θέλουν τον διεθνή μπακ-χαφ να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Μαρσέιγ (ενώ έχει ακουστεί ότι η Μπάγερν και η Πόρτσμουθ είναι κάποιες από τις ενδιαφερόμενες).

Σύμφωνα με το Ράδιο Μόντε Κάρλο, «η Μαρσέιγ δουλεύει για το μέλλον και για το αμυντικό κομμάτι της επόμενης χρονιάς. Θέλει τον Τοροσίδη, τον οποίο έχει τσεκάρει πολλές φορές. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013, με ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ».

Τα γαλλικά Μέσα υποστηρίζουν ότι η ρήτρα αποδέσμευσης του 24χρονου παίκτη είναι υψηλή και ο σύλλογος της Μασσαλίας αναμένεται να καταθέσει πρόταση με λιγότερα χρήματα, προκειμένου να δει την αντίδραση των Πειραιωτών. Όπως είχε γίνει γνωστό, οι διοικούντες τη Μαρσέιγ είχαν ζητήσει τη γνώμη του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εξέφρασε θετική άποψη για τον Τοροσίδη.

Στη χθεσινή προπόνηση ο Ζίκο μίλησε με τον «Τόρο», ο οποίος αγωνίζεται συνεχώς μετά τον τραυματισμό του. Δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος τεχνικός να ξεκουράσει τον παίκτη στον σαββατιάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού την Τετάρτη (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) υπάρχει το κρίσιμο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Με στυλ… επιθετικό

Τη σκέψη να παρατάξει με επιθετικές βλέψεις τον Ολυμπιακό στο μεθαυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έχει ο Ζίκο. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Γκαλέτι, τον Ντιόγο (που προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών), τον Μήτρογλου, τον Οσκαρ, τον Ντουντού, τον Μαρέσκα σε σύστημα 4-4-2, σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση.

Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Νικοπολίδης. Την αμυντική τετράδα θα αποτελέσουν, από δεξιά προς αριστερά, οι Τοροσίδης (ή Ζεβλάκοφ), Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντουντού με τον Μαρέσκα, έχοντας στα άκρα τον Γκαλέτι (δεξιά) και τον Όσκαρ (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μήτρογλου και Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Λεονάρντο, Λεντέσμα, Στολτίδης και Ζαϊρί,. Εκτός έμειναν οι νεαροί Γιάννης και Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γκαλίτσιος, ο Πάντος και ο Ντάρμπισαϊρ (ο οποίος ανεβάζει ρυθμό και το επόμενο διάστημα αναμένεται να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα).

Συνάντηση με Λαυρεντιάδη

Σε τελικό στάδιο βρίσκεται το θέμα της αγοράς του 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ και του 10% της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, όπως παραδέχονται οι παράγοντες του «ερυθρόλευκου» συλλόγου.

Ωστόσο, δεν εμφανίζονται σίγουροι ότι ο Κύπριος επιχειρηματίας θα δώσει τα χέρια με τον Σωκράτη Κόκκαλη. Μάλιστα, χθες ο Γιάννης Χρυσικόπουλος είχε νέα συνάντηση με συνεργάτες του κ. Λαυρεντιάδη, συζητώντας τη σχετική διαδικασία. Στη διοίκηση έλεγαν χθες ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη τα ονόματα των συνεργατών του που θα είναι στα δύο Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES