16 Οκτ 2009

Με πίστη για το διπλό!

To μοναδικό πρόβλημα για τους Φαίακες ακούει στο όνομα Μπάλι Σμαρτ ο οποίος θα λείψει για αρκετό καιρό ακόμη.
Χωρίς προβλήματα αλλά με αισιοδοξία για το εκτός έδρας τρίποντο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για τον αγώνα κόντρα στο Αιγάλεω που θα ξεκινήσει στις 19.00 το απόγευμα της Παρασκευής.
Ο Μπάμπης Τεννές είδε τους παίκτες του να ολοκληρώνουν την προετοιμασία με ένα χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο του Βύρωνα, αφού η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στην πρωτεύουσα και έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο. 
Η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα με την συγκομοιδή των 10 βαθμών σε 4 αγώνες με τρεις νίκες και μία ισοπαλία έχει φέρει ένα κλίμα ενθουσιασμού και πίστης ότι το καλό σερί μπορεί να συνεχιστεί. Αυτό θα επιδιώξει να κάνει ο ΑΟ Κέρκυρα στο "Σ. Μαυροθαλασσίτης" του Αιγάλεω  σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Conn-X TV.  
Στην αντίπερα όχθη το Αιγάλεω ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Υστερα από την πολύμηνη περιπέτεια με την υπόθεση συγχώνευσης με τον Ηλυσιακό η ομάδα του Θωμά Μητρόπουλου μετέχει στο πρωτάθλημα ως Αιγάλεω, αν και στην αρχή της χρονιάς στην κληρωτίδα υπήρχε το όνομα Ηλυσιακός.
Με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Σούλη Παπαδόπουλο αλλά με τις απουσίες των Δήμου και Στεφανή η ομάδα των δυτικών συνοικιών της Αθήνας θα προσπαθήσει να πάρει ότι μπορεί από την πρωτοπόρο Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES