16 Οκτ 2009

ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ: Εγκαταστάθηκαν δημοσιογραφικά θεωρεία

Εγκαταστάθηκαν δημοσιογραφικά θεωρεία στο γήπεδο της Βολίδας.
Η αναβάθμιση του ‘στολιδιού’, του γηπέδου του Αθλητικού Κέντρου Καστελλάνων του Δήμου Αχιλλείων όπου αποτελεί και την έδρα της Βολίδας, προχωρά βήμα-βήμα. Οι ιθύνοντες τήρησαν στο ακέραιο την υπόσχεση τους κι έτσι την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άραχθο Παχυκαλάμου εγκαινιάστηκαν τα νέα σύγχρονα δημοσιογραφικά θεωρεία όπου εκτός από το ειδικό καμαράκι για την τηλεοπτική κάμερα, ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερις εκπροσώπους του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου.
Πρόκειται αναμφισβήτητα γενικότερα για μία κίνηση προόδου, βελτίωσης των εγκαταστάσεων αλλά και σεβασμού όσον αφορά στις συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων που καλύπτουν τα παιχνίδια της Βολίδας. Σίγουρα θα βοηθήσει και την ομάδα η οποία θέλει να προχωρήσει μπροστά και διευκολύνοντας την πρόσβαση στα ΜΜΕ, μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει. Μακάρι να βρεθούν μιμητές και σε άλλα γήπεδα του νησιού.
Οι εργασίες πάντως στο γήπεδο Καστελλάνων δε σταματούν εδώ αφού η ανάπλαση του ευρύτερου χώρου αναμένεται να προχωρήσει με ταχείς ρυθμούς ώστε να καταστεί μία αληθινή ‘αθλητική κυψέλη’.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES