16 Οκτ 2009

Σέντερ φορ από το πουθενά!!!

Ρε λες ο Ολυμπιακός να βρει σέντερ φορ, καλό σέντερ φορ από το πουθενά; Εντάξει, πιτσιρίκι είναι αυτός ο Σκούρτης, που τα βάζει δύο δύο τα γκολάκια στην ομάδα Νέων, αλλά σε ένα δύο χρονάκια γιατί να μην είναι στην πρώτη ομάδα, αν συνεχίσει έτσι; Σε ίδια ηλικία δεν ήρθε ο Μήτρογλου κι έπαιξε κάμποσες φορές κι έδωσε ένα πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό, με εκείνο το γκολ επί της Λάρισας στο 90 στο Καραϊσκάκη; Σε δύο χρόνια ο Σκούρτης θα είναι ακριβώς στην ηλικία που ο Μήτρογλου είχε βάλει εκείνο το χρυσό γκολ.

  Ο Αλεξανδρής, που ήταν ο ίδιος σέντερ φορ και άρα την κατέχει καλά τη θέση, λέει ότι ο Σκούρτης (17 στα 18) ξέρει πολύ μπάλα. Και την βάζει μέσα την μπάλα και την κλοτσάει…γλυκά, με χάρη, όπως λέει ο Αλέκος.

  Κι εγώ ρώτησα και τους παίκτες του Ολυμπιακού, πως τον είδαν στο μεταξύ τους ματσάκι στο Ρέντη την Τρίτη. Κι όλοι είχαν να πουν καλά λόγια. Μακράν τον ξεχώρισαν από όλους στην ομάδα Νέων. Γιατί είδαν κι ένα καλό κορμί, γυμνασμένο και γιατί είδαν ένα κυνηγό με καλά πατήματα, που χώνεται μέσα στις φάσεις, που σκοράρει με ευκολία και ξέρει και μπαλίτσα.

  Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά από ένα σέντερ φορ τι ζητάς; Πρέπει να σου λύνει και…μαθηματικά;

  Ο δε Αλεξανδρής βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι μετά τα Χριστούγεννα θα είναι έτοιμα κι άλλα παιδιά για την πρώτη ομάδα!

  Ο αριστερός μεσοεπιθετικός Φετφατζίδης, για τον οποίο βάζει στοίχημα πως όταν μπει στο Καραϊσκάκη κι αρχίσει τις ντρίμπλες θα τρελαθεί όλος ο κόσμος.

  Ο αμυντικός μέσος Σταμόγιαννος, που είναι δυνατός και καλός.

  Κι ο αριστερός μπακ Βαλεριάνος, που του θυμίζει τον Γεωργάτο στα καλά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES