16 Οκτ 2009

Με ρόμβο για το τρίποντο στο Παγκρήτιο

Με ρόμβο για το τρίποντο στο ΠαγκρήτιοΟ Ιομάρ Μαζίνιο μετά από το τέλος της προπόνησης επέλεξε 18 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη με αυτούς να είναι οι: Σηφάκης, Πιοβεζάν, Ρομπέρζ, Αράνο, Φλάβιο, Κουλουχέρης, Νασούτι, Πρίττας, Χαβίτο, Γκρασιάν, Νέτο, Πίτου Γκαρσία, Κάλβο, Κόκε, Λαμπριάκος, Κάμπορα, Ναφτί και Φερνάντεζ.

Ο Μαζίνιο όπως άφησε να εννοηθεί και στην διάρκεια της χθεσινής Συνέντευξης Τύπου προτίθεται να παρατάξει το σύνολό του αύριο στο Παγκρήτιο όπως και με τον Πανθρακικό στο ΔΑΚ Κομοτηνής πριν από δύο εβδομάδες. Με σχήμα 4-4-2 έχοντας σε διάταξη ρόμβου αυτούς του κέντρου.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σηφάκης έχοντας για κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Νασούτι και Κουλουχέρη με τον Νέτο στα δεξιά τους και τον Αράνο στα αριστερά τους. Στην βάση του ρόμβου λογικά θα είναι ο Ναφτί, στα δεξιά ο Φλάβιο, στα αριστερά ο Φερναντέζ και στην κορυφή του ο Γκρασιάν ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελούν οι Κόκε και Κάμπορα.

Η αποστολή του Άρη είναι να αναχωρήσει το απόγευμα για το Ηράκλειο, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το βράδυ του Σαββάτου (20:45) για ένα παιχνίδι όπου ο Μαζίνιο και οι ποδοσφαιριστές του θα έχουν την συμπαράσταση περίπου 1.000 φιλάθλων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES