31 Οκτ 2009

ΠΑΟ: Με όλα τα «όπλα» κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Χεν Τεν Κατέ δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ένα πολύ επιθετικό σχήμα ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο. «Κόφτες» Κατσουράνης, Καραγκούνης και μπροστά Νίνης, Σαλπιγγίδης, Λέτο και Σισέ. Ενοχλημένος ο Ολλανδός τεχνικός από τις νέες διαρροές.

Ο Χενκ Τεν Κάτε σκέφτεται, λόγω και της απουσίας του Ζιλμπέρτο Σίλβα, που έκανε και χθες ατομικό εξαιτίας των ενοχλήσεων στην πλάτη, να βάλει όλα τα μεγάλα μεσοεπιθετικά αστέρια στην ενδεκάδα και να παρουσιάσει έναν φουλ επιθετικό Παναθηναϊκό. Στο διπλό που έγινε χθες με τους «βασικούς» αγωνίστηκαν οι Τζόρβας, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Λέτο, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ (σε 4-2-3-1). Οι «εφεδρικοί» έπαιξαν με τους Γκαλίνοβιτς, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλο, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Τζιόλη, Μαχλελή, Χριστοδουλόπουλο, Ρουκάβινα, Πετρόπουλο (σε σχηματισμό 4-3-3).

Ενοχλημένος από τις διαρροές

Ο Τεν Κάτε ήταν αρκετά εκνευρισμένος με μερίδα δημοσιογράφων κάτι για το οποίο μίλησε και με τους παίκτες του μετά το παιχνίδι με τον Εορδαϊκό για το Κύπελλο Hellas Online, προτρέποντας τους να προσέχουν σε ποιους μιλάνε και τι ακριβώς λένε. Ο Ολλανδός τεχνικός απέφυγε να δώσει συνέχεια στην επίθεση που έκανε στους δημοσιογράφους προχθές, κατά την ομιλία του προς τους παίκτες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, του επισημάνθηκε ότι δεν έπρεπε να μιλήσει με αυτό τον τρόπο. Χθες, πάντως, ο Ολλανδός τεχνικός δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα. Απλώς φάνηκε ενοχλημένος από το γεγονός ότι και πάλι όλα όσα είπε προχθές στους παίκτες βγήκαν με κάθε λεπτομέρεια την άλλη μέρα στις εφημερίδες. Πριν αρχίσει η προπόνηση, είπε στους παίκτες: «Θα κάνουμε ζέσταμα, τρέξιμο και στη συνέχεια ένα γκρουπ θα το πάρω εγώ και σας ευχαριστώ πολύ και ξέρετε εσείς». Αυτό το τελευταίο φάνηκε ότι πήγαινε στις διαρροές.

Φραστικό επεισόδιο

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Κατσουράνη και Τζόρβα έγινε χθες κατά τη διάρκεια του διπλού. Μόλις δέχθηκαν οι «βασικοί» το δεύτερο γκολ, ο Τζόρβας εκνευρισμένος φώναξε: «Γυρίστε πίσω, ρε μ..., δεν μαρκάρει κανένας». Ο Κατσουράνης τού απάντησε: «Τι φωνάζεις, ρε μ..., αντε γ...». Ο Τζόρβας απάντησε εκ νέου, αλλά το θέμα έληξε εκεί και το διπλό συνεχίστηκε κανονικά. Ηταν από τα φραστικά επεισόδια που συμβαίνουν συχνά στις προπονήσεις των ομάδων πάνω στην ένταση.

Βλέπει Βραζιλία

Ο Σίλβα Κλέιτον το έχει πάρει οριστική απόφαση ότι δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό και ήδη ψάχνει για τη νέα του ομάδα. Υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσει σε άλλη ελληνική ομάδα, όπως και να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει σε ομάδα της Βραζιλίας.

Τα είπε με Ρουκάβινα

Τετ α τετ με τον Αντε Ρουκάβινα είχε χθες ο Χενκ Τεν Κάτε. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός τεχνικός συνεχάρη τον παίκτη για την πολύ καλή του απόδοση στο παιχνίδι με τον Εορδαϊκό. Του είπε ακόμη ότι θα έχει ευκαιρίες στη συνέχεια στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES