11 Οκτ 2009

Εύκολα οι Νέοι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή το Γιώργο Βλάχο, η ομάδα Νέων του ΑΟ Κέρκυρα επικράτησε εύκολα με 3-1 της Αναγέννησης Καρδίτσας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Βλάχος, Μυρίλλας και Πατινιώτης, ενώ για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε προσωρινά ο Μουλαϊ.
Με την έναρξη του αγώνα (3') η Κέρκυρα απείλησε με το Βλάχο, με τον ίδιο παίκτη να ανοίγει το σκορ στο 11ο λεπτό με διαγώνιο σουτ από τ' αριστερά. Η Αναγέννηση ανέβασε σταδιακά ρυθμό και έφτασε κοντά στην ισοφάριση τέσσερα λεπτά αργότερα με το Δημόπουλο, εκμεταλλευόμενη λάθος της άμυνας. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφεραν  το παιχνίδι στα ίσα στο 35'με τον Μουλαϊ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Ο ΑΟΚ θα μπορούσε να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Βλάχου τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ανήκε και πάλι στην Κέρκυρα με τον Πατινιώτη να σημαδεύει τη ρίζα του δοκαριού ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 52'. Στο 70ο λεπτό ο δραστήριος Βλάχος κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός της ομάδας Αλέξης Μυρίλλας, ένα λεπτό αργότερα. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Πατινιώτης στο 79' με όμορφο πλασέ μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Έντρι Χόντζα. Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, καθώς ο Μουλαϊ δέχθηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα στο Βλάχο.
* Ένταση προκλήθηκε με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ύστερα από επεισόδιο μεταξύ του Μπούα και του Παπαναστασίου.
* Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο ο προπονητής της μεγάλης ομάδας Μπάμπης Τεννές μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Νίκο Λυράκη.
* Στο 73ο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο ο προπονητής της Καρδίτσας για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Γήπεδο: ΕΠΣ Κέρκυρας
Εύκολα οι ΝέοιΔιαιτητής: Κώστας Γιούργας
Βοηθοί: Δήμητρα Ανδριώτη - Αναστάσιος Γραίκος
Κίτρινες: Μπράτος, Μίαρης Χ., Πατινιώτης - Γκούμας, Ζόγγος, Δημόπουλος, Φιλίππου
Κόκκινες: Μουλάϊ

ΑΟ Κέρκυρα (Πανδής): Ευθυμίου, Χότζας, Πατινιώτης (89' Σγούρος), Κασσάρας, Μπούας, Βλάχος, Μυρίλλας, Μπράτος (82' Κουλούρης Θ.), Κουλούρης Β., Ρολάντζας, Μίαρης Χ. (61' Χόντζα)
Αναγ. Καρδίτσας (Σιακάρας): Παυλόπουρος, Γκούμας, Δημόπουλος, Παπαναστασίου, Φιλίππου, Γκούρλας (85' Κόστα), Μιχαήλ (78' Χασιώτης), Βαϊτσης, Μουλαϊ, Μερεντίτης (56' Κούρκουλας), Ζόγγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES