11 Οκτ 2009

Κανείς δεν έμεινε ευχαριστημένος

Την άποψη ότι η Ηλιούπολη ήταν η ομάδα που έπρεπε να είχε πάρει το «τρίποντο» στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Ιωνικό εξέφρασε ο Νίκος Παντέλης. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής της δεύτερης Εθνικής κατηγορίας και ο προπονητής της «νεοφώτιστης» ομάδας υποστήριξε ότι οι παίκτες του είχαν καλύτερη αγωνιστική παρουσία από του Ιωνικού, αλλά τα πολλά σφυρίγματα του διαιτητή τους «φρέναραν».

«Για ακόμα ένα ματς βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, αλλά ο διαιτητής σφύριζε πολύ και σταματούσε το παιχνίδι. Οι παίκτες που έχουμε είναι μεν έμπειροι, αλλά όχι σε αυτή την κατηγορία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παντέλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής του Ιωνικού, Στράτος Βουτσακέλης, αντιλήφθηκε ακριβώς το αντίθετο από την εικόνα του ματς και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, ισχυρίστηκε ότι: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Κάναμε ότι είχαμε σχεδιάσει στον αγώνα, αλλά δεν νικήσαμε αν και βάσει απόδοσης θα έπρεπε. Ωστόσο και ο ένας βαθμός απέναντι σε μία δυνατή ομάδα μας δίνει κουράγιο. Πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα πάμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES