11 Οκτ 2009

Μαραντόνα: «Μας έσωσαν ο Θεός και ο άγιος… Παλέρμο!»


Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ύστερα από τη σημαντική νίκη της Αργεντινής κόντρα στο Περού. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «αλμπισελέστε» ευχαρίστησε τον Θεό και τον Μάρτιν Παλέρμο, αφού η ομάδα του ελπίζει ακόμα ότι θα συμμετάσχει το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.

«Μπες στο γήπεδο και τελείωσε το παιχνίδι, όπως έχεις κάνει τόσες πολλές φορές», παραδέχθηκε ο «Ντιεγκίτο» ότι είπε ο ίδιος στον Παλέρμο, όταν τον έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. «Στη συνέχεια ήρθε ένα… θαύμα από τον Άγιο Παλέρμο που μας έδωσε ζωή για να προκριθούμε στο Μουντιάλ», πρόσθεσε ο Αργεντινός.

Χάρη στον Παλέρμο η Αργεντινή πήρε μια πολύ σημαντική νίκη, αφού σκόραρε στα τελευταία λεπτά του ματς κόντρα στους Περουβιανούς. «Ο Θεός ήρθε στο γήπεδο της Ρίβερ», ανέφερε ο Μαραντόνα, έπειτα από την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, με τους οποίους η ομάδα του πέρασε στην τέταρτη θέση του ομίλου της ζώνης της Λατινικής Αμερικής.

Όσον αφορά την απόδοση των υπόλοιπων παικτών του, ο 49χρονος προπονητής ανέφερε: «Δεν με ανησυχεί η κατάσταση του Λιονέλ (Μέσι). Μου θύμισε τον εαυτό μου, όταν με βροχή και αέρα, δεν μπορούσα να ακουμπήσω την μπάλα. Καταλαβαίνω τον Λίο, θα συνεχίσω να τον στηρίζω. Ωστόσο, αν χρειαστεί θα τοποθετήσω μαζί τον Ιγκουαΐν και τον Παλέρμο στο γήπεδο».

Καταλήγοντας, ο Μαραντόνα υποστήριξε ότι «θα παίξουμε για τη ζωή μας με την Ουρουγουάη για να προκριθούμε στο Μουντιάλ». Να σημειωθεί ότι αν η Αργεντινή κερδίσει, τότε προκρίνεται απευθείας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES