11 Οκτ 2009

ΑΕΚ: Κρατά απόσταση ο «τίγρης»!

Ουσιαστικές εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ θα προκύψουν την ερχόμενη εβδομάδα, όταν ο Νίκος Νοτιάς θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τα τυπικά της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Στην παρούσα φάση, όμως, η επιστροφή του Δημήτρη Μελισσανίδη παραμένει μυστήριο, μια και ο ίδιος συνεχίζει να εμφανίζεται προβληματισμένος.

Η πίεση στο πρόσωπό του είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ασφυκτική. Πλέον, ο «τίγρης» έχει να κάνει μόνο με τον Νίκο Νοτιά, όπως ακριβώς το ήθελε. Βέβαια, ακόμη και τώρα δεν σταματά να έχει ενδοιασμούς και να κρατά αρνητική στάση στο θέμα της ενδεχόμενης εμπλοκής του στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με άτομα από το περιβάλλον του, υποστηρίζει ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με την ομάδα. Μάλιστα, όπως, αποκαλύπτει η «Εξέδρα» ο μεγαλομέτοχος της «Ένωσης» φέρεται να έκανε πρόταση στο Μελισσανίδη, να βάλει ο ίδιος 10εκατ. ευρώ (να καλύψει δηλαδή το έλλειμμα) και να τον αφήσει στη συνέχεια να αναλάβει τις κινήσεις για την ενίσχυση.

Και στο βάθος… προετοιμασία

Οι ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕΚ δεν είναι δυνατόν να επηρεάσουν την προετοιμασία της ομάδας για το επόμενο παιχνίδι. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσπαθεί να «απέχει» από τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στους μετόχους και να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του.

Άλλωστε, μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και τη διαφορά που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην «Ένωση» και τους άλλους διεκδικητές του τίτλου, κύριο μέλημα όλων στους Θρακομακεδόνες είναι να διατηρήσουν την ηρεμία και καθαρό μυαλό. Ο αγώνας με τον Πανθρακικό αποτελεί μια ευκαιρία για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι τρεις σερί ήττες (από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ξάνθη) δεν αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω απώλειες, κάτι που όλοι έχουν αντιληφθεί.

Στο χθεσινό πρόγραμμα, ο Μαντούκα ήταν ο νέος που ακολούθησε ατομικό μετά τους… γνωστούς Καφέ, Γεωργέα, Χουανφράν και Ζεράλντο. Οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και προπονητικό δίτερμα. Την Κυριακή ο Σερβοέλληνας έδωσε ρεπό στους παίκτες του και έθεσε επόμενη μέρα συνάντησης τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES