13 Σεπ 2009

«Καθάρισε» από νωρίς o Άρης


Τη νίκη με σκορ 1 – 0 πήρε ο Άρης, στην εντός έδρα αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, με το γκολ του Ναφτί, σκορ το οποίο υπερασπίστηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, διατηρώντας την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει από τον ΠΑΣ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, από το 1975.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο. Ο Σαμίρ Ναφτί εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση των αμυντικών του ΠΑΣ, σε μια επιθετική προσπάθεια της ομάδας του και με δυνατό και φαλτσαριστό σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Μετά το γκολ ο Άρης έμεινε στην άμυνά του και άφησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην ομάδα των Ιωαννίνων, χτυπώντας τη, στην κόντρα. Οι φάσεις στο υπόλοιπο διάστημα ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες, με τον Ντιμπαλά να χάνει τη μεγαλύτερη εξ’ αυτών για τους φιλοξενούμενους, όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σηφάκη, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε όπως περίπου και το πρώτο, με τον Άρη να μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ και να «καθαρίσει» το ματς. Οι Γιαννιώτες από την πλευρά τους μπήκαν πιο επιθετικά, με σκοπό να πιέσουν για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά πλήρωσαν την δυστοκία των επιθετικών τους. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα από τον κ. Παμπορίδη, με αποτέλεσμα να πάρει ο Άρης τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES