13 Σεπ 2009

ΠΑΟΚ: Θέλει να φύγει (πάλι) με το «διπλό»


Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη σε εκτός έδρας ματς θέλει να πετύχει σήμερα (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. Την περσινή σεζόν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε «αποδράσει» με το «διπλό» από την Αρκαδία, αφού είχε νικήσει με 2-0 τους «κυανοκίτρινους» (σ.σ.: Αναστασάκος και Κονσεϊσάο τα γκολ της συνάντησης). Οι Θεσσαλονικείς θα παρουσιαστούν με απουσίες στο Δημοτικό Στάδιο Τρίπολης, καθώς Σνάουτσνερ, Μπιζέρα, Κοντρέρας είναι τραυματίες και ο Μουν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Σε ό,τι αφορά το πλάνο του Φερνάντο Σάντος για το σημερινό παιχνίδι, ο Πορτογάλος τεχνικός σχεδόν όλη την εβδομάδα δοκίμαζε το 4-4-2 με σχήμα ρόμβου στη μεσαία γραμμή και την Παρασκευή το άλλαξε σε ένα κλασικό 4-3-3 (έτσι πιθανότατα θα παραταχθεί η ομάδα).

Ο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Τσιρίλο, Σαβίνι και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Φωτάκη (δεξιά) και τον Ίβιτς (αριστερά). Η τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελείται από τους Κονσεϊσάο (δεξιά), Μουσλίμοβιτς (κέντρο) και Βεϊρίνια (αριστερά).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Γκαρσία, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Αμπουμπακαρί, Φιλομένο και Σορλέν. Στη Θεσσαλονίκη έμειναν οι Σνάουτσνερ (συνέχισε και χθες το πρωί με θεραπεία), Μπιζέρα (ανεβάζει ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα), Κοντρέρας (κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη συντομεύοντας τον χρόνο επιστροφής του), Κουτζαβασίλης (που αγωνίστηκε χθες με την ομάδα Νέων), Μουν και Βερόν (δεν υπολογίζεται αυτή τη στιγμή από τον Σάντος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES