13 Σεπ 2009

Παίζει το κεφάλι του…


Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο του Ολυμπιακού, ύστερα από την ισοπαλία (0-0) και την κακή εμφάνιση της ομάδας απέναντι στην Καβάλα. Ο Γεωργιανός τεχνικός φαίνεται πως μετράει μέρες, αφού σε κάθε ματς θα παίζει το κεφάλι του αρχής γενομένης το πρώτο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στο Champions League κόντρα στην Αλκμααρ.

Ο κόσμος, μετά τη φάση των φιλοξενούμενων στο 85’, θυμήθηκε τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς φώναζε ρυθμικά το όνομά του και στη συνέχεια το σύνθημα «ομάδα μοντέλο, την κάνατε μπου…!». Οι οπαδοί των Πειραιωτών δεν ήθελαν από την αρχή τον Κετσπάγια και ζήτησαν από τον πρόεδρο να βρει μια λύση, αφού βλέπουν ότι η ομάδα τους δεν εμφανίζει ενθαρρυντικά δείγματα στο παιχνίδι της.

Μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε προκύψει κάποια απόφαση για το θέμα του προπονητή, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για τον Γεωργιανό φαίνεται πως έχει αρχίσει. Αν τελικά ο 41 ετών τεχνικός αποτελέσει παρελθόν, τότε φαίνεται πως θα εξεταστούν κάποιες εκ των έσω λύσεις.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν εκείνο του Αλέξη Αλεξανδρή, ο οποίος είναι προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και υπάρχουν θετικά σχόλια για τη δουλειά του. Εν τω μεταξύ, υπάρχει το σενάριο να αναλάβουν τα «ηνία» της ομάδας ο Τζόρτζεβιτς με τον Κοβάσεβιτς (σ.σ.: οι οποίοι βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησαν τον αγώνα) ή ο ένας από τους δύο μαζί με τον Νινιάδη. Κάποιοι δεν θέλησαν να αποκλείσουν την περίπτωση του Τάκη Λεμονή, μία λύση που θα βοηθούσε και επικοινωνιακά αυτή την περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES