13 Σεπ 2009

Με το δεξί στο… Γολγοθά


Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει να αρχίσει την άνοδό της στον ποδοσφαιρικό Γολγοθά που την περιμένει το προσεχές διάστημα η ΑΕΚ. Η «Ένωση» υποδέχεται απόψε στο ΟΑΚΑ τον Ηρακλή (21:15 Novasports 1) θέλοντας να διπλασιάσει τις νίκες της στο πρωτάθλημα και να μπει με… φόρα στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Έβερτον (17/9), ΠΑΣ Γιάννινα (20/9), Ολυμπιακό (23/9), Παναθηναϊκό (27/9), Μπενφίκα (1/10) και Skoda Ξάνθη (3 ή 5 Οκτωβρίου).

«Ο Ηρακλής είναι μία πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Αυτό πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα», δήλωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη «SportDay» και συνέχισε: «Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να φτάσουμε στη νίκη. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλο τον αγώνα».

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός φαίνεται να βρίσκεται σε δίλημμα για το αν α χρησιμοποιήσει σύστημα 4-2-3-1 ή 4-4-2. Στην πρώτη περίπτωση, οι Μαντούκα, Σκόκο και Λεονάρντο θα κινούνται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μπλάνκο, ενώ στη δεύτερη πιθανότατα ο Μαντούκα θα μείνει στον πάγκο για να αγωνιστεί βασικός και σαν παρτενέρ του «Ζορό» ο Νέμεθ. Ο Σάχα θα είναι στο τέρμα, Χουανφράν και Αραούχο θα βρίσκονται στο αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα, ενώ Μαϊστόροβιτς-Ζεράλντο θα είναι το δίδυμο των στόπερ και Καφές-Μάκος αυτό των κεντρικών χαφ. Στην 20μελη αποστολή βρίσκονται οι Γιάχιτς και Γκερέιρο, που ίσως κάνουν ντεμπούτο, όχι όμως ο Άρτσε, καθώς δεν έχει έρθει η μπλε κάρτα του, και ο ανέτοιμος Χέρσι. Εκτός πλάνων είναι ο Νίκος Καράμπελας, που χθες πήρε εξιτήριο μετά από πέντε ημέρες νοσηλείας λόγω της επέμβασης σκωληκοειδίτιδας στην οποία υποβλήθηκε. Ο 25χρονος μπακ θα επανέλθει στις προπονήσεις σε δύο εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES