4 Σεπ 2009

Ο Μπάγεβιτς έχει πλέον και το μαχαίρι!


Στις χθεσινές δηλώσεις του στην «SportDay» ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε την ικανοποίησή του για τους παίκτες που απέκτησε η ομάδα αλλά και για αυτούς που προϋπήρχαν, θεωρώντας ότι πλέον είναι στα… πόδια του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιρικού τμήματος να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας:

«Είμαι ικανοποιημένος με τους παίκτες που πήραμε, σύμφωνα βέβαια με τις δυνατότητες που είχαμε. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατό. Πήραμε πολύ καλούς παίκτες, αλλά δεν περιμένω πράγματα μόνο από αυτούς. Και οι παίκτες που είχαμε είναι καλοί και πιστεύω σε όλους. Γενικά, το ρόστερ μας είναι πολύ καλό και πρέπει να δουλέψουμε με σοβαρότητα και πειθαρχία για να… δέσει η ομάδα και να βελτιωθεί. Μας περιμένουν πολλά παιχνίδια και γι’ αυτό θέλαμε να έχουμε πολλές λύσεις στο ρόστερ».

Ο προπονητής της ΑΕΚ λοιπόν έχει πλέον και το μαχαίρι, εκτός από το καρπούζι. Ξέρει πολύ καλά ότι φέτος θα κριθεί αυστηρά από τους φίλους της ΑΕΚ αλλά δείχνει να μην φοβάται. Ανεβάζει τον πήχη από την αρχή ψηλά κι ετοιμάζεται να… πολεμήσει για την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους. Ξέρει ότι φέτος έχει πάρει πάνω του όλο το… βάρος για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και αυτός θα είναι υπόλογος στον κόσμο της Ένωσης.

Πέρσι είχε αναλάβει την ΑΕΚ τον Νοέμβριο, με παίκτες που δεν είχε επιλέξει ο ίδιος και με την ομάδα γενικότερα σε… νευρική κρίση, λόγω των διοικητικών εξελίξεων και της προβληματικής αγωνιστικής εικόνας. Ότι και να έκανε από κει και πέρα θεωρούνταν υπέρβαση με μεγαλύτερη από όλες την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου, όπου έφτασε μία… ανάσα από την κατάκτησή του. Φέτος τα πράγματα είναι αλλιώς και ο προπονητής της ΑΕΚ περνάει στην πρώτη γραμμή της κριτικής. Το ξέρει αυτό πολύ καλά και δείχνει έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Τα πράγματα σαφώς και δεν είναι εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES