4 Σεπ 2009

ΟΣΦΠ: Δεν ήθελε να ρισκάρει ο Φερναντίνιο


Τη διάθεση να τελειώσουν σύντομα τη μεταγραφή του Φερναντίνιο στον Ολυμπιακό έχουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τις άλλες πλευρές και, μάλιστα, ανταλλάζουν σχετικά έγγραφα με σκοπό να κλείσουν τον 23χρονο παίκτη για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Εξάλλου, πηγή της ομάδας (επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει) άφησε ανοιχτό το θέμα και έκανε την πρόβλεψη ότι η υπόθεση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού μπορεί να κλείσει ξαφνικά.

Δεν αποκλείεται οι νταμπλούχοι Ελλάδας να περιμένουν κάτι που σχετίζεται με το θέμα του Φερναντίνιο. Εν τω μεταξύ, ακούστηκε ότι ένας από τους λόγους για τον οποίο δεν ήθελε ο ποδοσφαιριστής να έρθει στην Ελλάδα ήταν επικείμενη κλήση του στην εθνική Βραζιλίας, κάτι που του έχει υποσχεθεί ο Κάρλος Ντούνγκα. Ο Βραζιλιάνος φοβήθηκε ότι ο τεχνικός της «σελεσάο» θα τον… ξεχνούσε, αν επέλεγε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ντούνγκα έχει πει στον παίκτη ότι θα τον παρακολουθεί και θα το καλέσει στο προσεχές διάστημα.

Δίνει το μισό Καραϊσκάκη ο Κόκκαλης

Σε συμφωνία για την παραχώρηση του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» ήρθε ο Σωκράτης Κόκκαλης με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News» που επικαλείται πληροφορίες από την Κύπρο. Οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια έναντι 25 εκατ. ευρώ, τα οποία είναι το ποσό της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής τα χρήματα δεν έχουν μπει στα ταμεία του συλλόγου, κάτι που αναμένεται να γίνει σε διάστημα τεσσάρων μηνών. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι κ.κ. Κόκκαλης και Λαυρεντιάδης έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση του 50% της συγκεκριμένης εταιρίες στον δεύτερο.

Καθυστέρησε ο Ντιόγο στην προπόνηση

Με καθυστέρηση πήγε ο Ντιόγο στην χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού και όλοι αναρωτήθηκαν τι είχε συμβεί. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός νόμιζε ότι δεν υπήρχε προπόνηση, επειδή το πρωί εκείνος και οι συμπαίκτες του είχαν περάσει από εργομετρικό έλεγχο (κάτι που θα κάνουν και οι διεθνείς μόλις επιστρέψουν από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες).

Αμέσως έφυγε από το σπίτι του και έφτασε στην προπόνηση με 20 λεπτά καθυστέρηση. Εκεί επανέλαβε ότι δεν ήξερε πως υπήρχε προπόνηση και χθες δεν υπήρχε η διάθεση να τιμωρηθεί με πρόστιμό. Από την πλευρά του, ο Τιμούρ Κετσπάγια δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και τον έβαλε στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ταξίδι για παίκτη ο «Νίνι»

Σήμερα θα οριστικοποιηθεί η χώρα που θα μεταβεί ο Ανδρέας Νινιάδης, προκειμένου να παρακολουθήσει κάποιον υποψήφιο στόχο του Ολυμπιακού. Ο αρχισκάουτερ των «ερυθρόλευκων» θα τσεκάρει ποδοσφαιριστές που είναι πιθανό να απασχολήσουν την ομάδα τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ή του καλοκαιριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES