4 Σεπ 2009

ΠΑΟ: «Βλέπει Ντέιβιντ η Γιουβέντους!»


Το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Ντέιβιντ επιβεβαίωσε χθες ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου στόπερ: «Ναι, είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους θέλει τον Ντέιβιντ. Τον παρακολουθεί στενά στα παιχνίδια του με τη Φλαμένγκο και το ενδιαφέρον αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα». Στο top των μεταγραφών από και προς τη Γαλλία συγκαταλέγεται ο Τζιμπρίλ Σισέ. «Φέρτε μας τον τίτλο. Δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο φέτος. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσει μια και καλή το παραμύθι με τους άλλους», είπαν οι οργανωμένοι οπαδοί του «Ενιαίου Φορέα» στους Πατέρα, Καραγκούνη και Τεν Κάτε.

«Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται για τον Ντέιβιντ»

Στο επίκεντρο βρίσκεται από χθες το όνομα του Ντέιβιντ, τον οποίο έχει παραχωρήσει ως δανεικό ο Παναθηναϊκό στη Φλαμένγκο. Στην «SportDay» μίλησε χθες ο μάνατζερ του παίκτη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης ανήκει στο τριφύλλι, αλλά αποκάλυψε ότι ισχύει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους: «Ναι, είναι αλήθεια ότι η Γιουβέντους θέλει τον Ντέιβιντ. Τον παρακολουθεί στενά στα παιχνίδια του με τη Φλαμένγκο και το ενδιαφέρον αναμένεται να επισημοποιηθεί σύντομα. Φυσικά ο παίκτης ανήκει στον Παναθηναϊκό. Η Παλμέιρας, παρ' ότι αρχικά πήρε το ένα δικαστήριο, δεν έχει τύχη στο τελεσίδικο. Άρα όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να απευθυνθεί στον Παναθηναϊκό. Πάντως, σε κάθε περίπτωση δεν ισχύει ότι ο πελάτης μου έχει κλείσει ήδη στη Γιουβέντους».

Η πρώην ομάδα του Ντέιβιντ, Παλμέιρας, διεκδικεί τα δικαιώματα του, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θα δικαιωθεί. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά, οι πράσινοι αναμένεται να βγουν κερδισμένοι, ή παίρνοντας πίσω τον νεαρό στόπερ, ή φυσικά παραχωρώντας τον. Η ουσία είναι ότι οι πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Φλαμένγκο έχουν εκτινάξει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στις top μεταγραφές ο Σισέ

Είναι γεγονός ότι η απόκτηση του Σισέ είναι «ουσιαστικά» διαφήμιση για τον Παναθηναϊκό και αυτό αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά. Χθες, η γαλλική ιστοσελίδα maxi foot. fr έκανε αναφορά στις 11 ακριβότερες μεταγραφές που έγιναν αυτό το καλοκαίρι από και προς ομάδες της Γαλλίας. Μέσα στη λίστα, και συγκεκριμένα στη 10η θέση, είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ, που μεταγράφηκε από τη Μαρσέιγ στον Παναθηναϊκό.

«Φέρτε μας τον τίτλο»

Στο κότερο του Νικόλα Πατέρα βρέθηκαν προχθές οι οργανωμένοι οπαδοί του «Ενιαίου Φορέα», εκεί όπου ήταν και οι Γιώργος Καραγκούνης και Χενκ Τεν Κάτε. Ο πρόεδρος των «πρασίνων» κάλεσε σε δείπνο τον Ολλανδό τεχνικό και τον «Καρα», με αφορμή την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, και τους εκπροσώπους του «Ενιαίου Φορέα», στο πλαίσιο της συνεργασίας και εν όψει των αγώνων που έρχονται.

Οι οπαδοί ζήτησαν πάθος και τίτλο: «Φέρτε μας τον τίτλο. Δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο φέτος. Πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και να τελειώσει μια και καλή το παραμύθι με τους άλλους. Εμείς θέλουμε η ομάδα να τα δίνει όλα σε κάθε ματς και θα είμαστε μαζί σας, όλοι μαζί, να δώσουμε και να κερδίσουμε τη μάχη». Στη συνέχεια οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αποθέωσαν τον Γιώργο Καραγκούνη: «Μπράβο, Γιώργαρε. Είσαι η ψυχή της ομάδας. Θέλουμε όλοι να παίζουν με το δικό σου πάθος στην ομάδα».

«Προσοχή στην Ευρώπη»

Ο Νικόλας Πατέρας, αφού είπε στους οπαδούς ότι «όλοι μαζί φέτος, μια γροθιά, θα δώσουμε τη μάχη για το πρωτάθλημα και θα την κερδίσουμε», τους ζήτησε να δημιουργήσουν μεγάλες ζώνες ασφαλείας στα ευρωπαϊκά ματς που έρχονται: «Η ΟΥΕΦΑ δεν αστειεύεται. Μπορεί να φάμε μία αγωνιστική. Προσέξτε, δεν πρέπει να ξανασυμβεί το παραμικρό και όποιον βλέπετε να κάνει κάτι να τον διώχνετε». Τους επέστησε την προσοχή κυρίως στο παιχνίδι με τη Γαλατά, που είναι υψηλής επικινδυνότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES