4 Σεπ 2009

«Η ανταμοιβή του Μπλάνκο»


Στο νέο συμβόλαιο που θα προτείνει σύντομα η ΑΕΚ στον Ισμαέλ Μπλάνκο αναφέρθηκε ο Χουάν Μπέρος, μιλώντας στη «SportDay». Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού περιμένει την ειδοποίηση του Νίκου Θανόπουλου για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρωθεί η υπόθεση του πελάτη του.

«Βρέθηκα στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες για άλλες υποθέσεις και περιμένω ειδοποίηση από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να έρθω στην Αθήνα και να μιλήσουμε για τον Μπλάνκο. Εχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον κ. Θανόπουλο και γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις μας. Ο Μπλάνκο είναι πρώτος σκόρερ τα δύο τελευταία χρόνια και σημαία της ομάδας, όπως λέει ίδιος ο πρόεδρος. Θα θέλαμε, επομένως, να ανταμειφθεί με ανάλογο συμβόλαιο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Θα έρθω στην Αθήνα και ελπίζω να σφραγίσουμε τη συμφωνία», ανέφερε ο κ. Μπέρος.

Η διοίκηση της «Ένωσης» σκέφτεται να αυξήσει στις 550.000 ευρώ τις ετήσιες απολαβές του «Ζορό», ο οποίος αυτή τη στιγμή παίρνει 390.000 ευρώ. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν η πλευρά του παίκτη θα δεχθεί τη συγκεκριμένη προσφορά για να υπογράψει μέχρι το 2013. Από τη μεριά του, ο Μπλάνκο έχει δηλώσει ευτυχισμένος στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, χωρίς να βιάζεται αυτή την περίοδο για το νέο συμβόλαιο.

«Θα περιμένω τον Ιανουάριο την ΑΕΚ»

Στενοχωρημένος από το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ζόνας, μιλώντας στη «SportDay». «Στενοχωρήθηκα πολύ από την εξέλιξη αυτήν, διότι είχα πιστέψει ότι θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου στην ΑΕΚ. Με είχε εντυπωσιάσει η επιμονή που έδειχνε η ελληνική ομάδα για την απόκτησή μου, είναι πολύ κολακευτικό για έναν παίκτη να δείχνει τέτοιο ενδιαφέρον μια ομάδα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Γκρέμιο και πρόσθεσε: «Θέλω πολύ να παίξω στην Ευρώπη και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να σκοράρω με την Γκρέμιο, ώστε να επανέλθει η ΑΕΚ τον Ιανουάριο».

«Από νέα βάση για Ζόνας»

Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του 22χρονου φορ, Τιάγκο Γκονσάλβες, τόνισε στη «SportDay» ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν από νέα βάση. «Τον Ιανουάριο είναι διαφορετική η κατάσταση και οι διαπραγματεύσεις θα πρέπει να ξεκινήσουν από νέα βάση. Είναι πολύ νωρίς για να συμφωνήσουμε από τώρα να έρθει ο παίκτης τον χειμώνα. Πολλά μπορεί να συμβούν μέχρι τότε», ανέφερε ο ατζέντης του Ζόνας.

Στη συνέχεια, ο αδερφός του ποδοσφαιριστή, υπογράμμισε: «Ο Ζόνας συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα και είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μάς καλύπτει και θα συζητήσουμε εκ νέου τον χειμώνα, αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, αλλά δεν μπορούμε να δεσμευτούμε από τώρα, διότι μπορεί τότε ο Ζόνας να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως το ισπανικό. Είναι λογικό, πιστεύω, να σκεφτόμαστε και αυτή την παράμετρο. Δεν έχουμε λόγο να βιαστούμε».

Καταλήγοντας, ο κ. Γκονσάλβες υποστήριξε: «Νομίζω πως ούτε η Γκρέμιο θα δεχόταν να δεσμευτεί από τώρα για την παραχώρηση του Ζόνας. Αν συνεχίσει σε αυτόν τον ρυθμό, θα έχει και η Γκρέμιο πιο ισχυρά διαπραγματευτικά όπλα τον Ιανουάριο, ώστε να τον πουλήσει ακριβότερα».

* Αύριο το μεσημέρι αναμένεται να βρίσκεται ο Μπιάνκι Αρσε στην Ελλάδα. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός θα φύγει σήμερα από την πατρίδα του μαζί με τον ο πατέρα του, Εδουάρδο, και έναν δικηγόρο που θα είναι παρών στην υπογραφή του μονοετούς συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Ο 22χρονος παίκτης ενδέχεται να είναι παρακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι με τον Θρασύβουλο (στις 20:00).

* Για την ερχόμενη Τετάρτη ορίστηκε η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου του Νίκου Θανόπουλου. Θα διεξαχθεί σε ξενοδοχείο της Αττικής Οδού και θα ξεκινήσει στις 13:00. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα μιλήσει για τα μεταγραφικά ζητήματα και τους στόχους της «Ένωσης» τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επίσης, θα αναφερθεί στο διοικητικό - ιδιοκτησιακό κομμάτι.

* Ανοικτό παραμένει για την ΑΕΚ το θέμα απόκτησης επιθετικού και θα κριθεί οριστικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES