16 Ιουν 2010

Στο προσκήνιο (ξανά) του Γκουστάβο!

Στο προσκήνιο (ξανά) του Γκουστάβο!Τη λύση του Γκουστάβο εξετάζουν πάλι στον ΠΑΟΚ. Η απόκτηση ενός δεξιού μπακ αποτελεί προτεραιότητα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», με τους διοικούντες την ομάδα να έχουν τον παίκτης της Κέρκυρας στα υπ’ όψιν τους. Το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων για τον Βραζιλιάνο είχε προκύψει πριν από δύο περίπου μήνες, ενώ είχαν γίνει οι πρώτες επαφές με τον 28χρονο παίκτη.

Τότε ο Γκουστάβο είχε ενημερώσει τη διοίκηση των «Φαιάκων» πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Όλο αυτό το διάστημα στον «Δικέφαλο» ασχολήθηκαν και με άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, όμως τις τελευταίες ημέρες οι επαφές των δύο πλευρών έχουν ενταθεί κι όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Ο Γκουστάβο μένει ελεύθερος από την Κέρκυρα και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στις 150.000 ευρώ ετησίως. Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος οπισθοφύλακας έπαιξε σε 33 αγώνες και πέτυχε έξι γκολ, κάνοντας τέσσερις ασίστ. Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, η μεταγραφή θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Εν τω μεταξύ, μέσα στην μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Χθες το απόγευμα εκπρόσωποι των συνδέσμων του ΠΑΟΚ συναντήθηκαν με τον σύμβουλο της ΠΑΕ Σπύρο Μηλιωρίδη. Στη συνάντηση, εκτός όλων των άλλων, συζητήθηκε και πάλι το θέμα της επιστροφής διεθνούς παίκτη, με τον παράγοντα του «Δικεφάλου» να ενημερώνει ότι η συμφωνία πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ενημερώθηκαν για Τούμπα και ΟΑΚΑ

Οι εκπρόσωποι της TEAM και της UEFA εξήγησαν τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στην Τούμπα. Όπως έγινε γνωστό, πρέπει να γίνουν έργα που αφορούν τη στατικότητα των θυρών, τα αποδυτήρια, την αντικατάσταση των φθαρμένων πλαστικών καθισμάτων, ενώ ζήτησαν ξεχωριστή είσοδο για τους VIP, χώρους για τα Μedia, εναρμονισμένους στα πρότυπα του Τσάμπιονς Λιγκ (όπως στούντιο για τα τηλεοπτικά κανάλια), και, φυσικά, οτιδήποτε έχει να κάνει με την ασφάλεια του γηπέδου.

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζαγοράκης συναντήθηκε με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και ενημερώθηκε για όσα απαιτούνται για να παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Εκείνο που τόνισε ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν ότι δεν είναι διατεθειμένος να πληρώσει μεγαλύτερο ενοίκιο από αυτό που πληρώνουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

* Από σήμερα, Τετάρτη, δύο εκ των συνεργατών του Μάριο Μπερέτα θα βρεθούν στο «Μπαντ Μπρουκενάου» της Γερμανίας, όπου από τις 7 Ιουλίου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES