16 Ιουν 2010

Το τελευταίο χαρτί!

Το τελευταίο χαρτί!Διαδοχικές επαφές έχει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, προκειμένου να διατηρηθεί η πολυμετοχικότητα στον Παναθηναϊκό. Εκείνο που επιθυμεί ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ είναι να συμμετάσχουν όλοι στην αύξηση και να μπει κάποιος πρόεδρος από τους μετόχους που να είναι κοινής αποδοχής. Για αυτό το λόγο έχει συναντήσεις με κάποιους από τους μετόχους του «τριφυλλιού».

Προχθές ο Τζίγκερ είχε συνάντηση με τον Αδαμάντιο Πολέμη και χθες συναντήθηκε για περίπου δύο ώρες με τον Γιώργο Νίκα. Οι δύο μέτοχοι τόνισαν ότι συμμετάσχουν στην αύξηση μόνο αν μπει πρόεδρος ενεργός κάποιος από τους μετόχους. Διαφορετικά, δεν θα συμμετάσχουν.

Όσον αφορά το θέμα του προέδρου, ο κ. Πολέμης φέρεται να είπε στον κ. Βαρδινογιάννη ότι «θα πρέπει να είναι κάποιος από τους μετόχους, θα πρέπει ο πρόεδρος να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, όπως ήταν ο Πατέρας πέρυσι». Στη συγκεκριμένη άποψη συμφώνησε ο κ. Νίκας, με τον Τζίγκερ να λέει ότι θέλει πρόεδρο κοινής αποδοχής.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Νίκας φέρεται να άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει εκ νέου ο κ. Πατέρας την προεδρία της ΠΑΕ, αφού είχε επικοινωνήσει με τον Πατέρα - ο οποίος δεν επιθυμεί να επιστρέψει. Όπως γράφει η «SportDay», ο πρώην πρόεδρος θέλει μια δημόσια τοποθέτηση από τον μεγαλομέτοχο, η οποία να αναγνωρίζει ότι έγινε πόλεμος την περίοδο που πέρασε στον κ. Πατέρα και να κάνει τα πάντα για να μη συμβεί κάτι ανάλογο τη νέα χρονιά. Παρόλα αυτά, δύσκολα θα υπάρξει ανατροπή στο θέμα Πατέρα, αν και ο κ. Βαρδινογιάννης προτίθεται να συναντηθεί μαζί του και να προσπαθήσει να του αλλάξει γνώμη.

«Καλύτερα ακέφαλος, παρά γλάστρα»

Το θέμα του προέδρου κυριάρχησε στη συζήτηση μεταξύ του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Νίκα. «Καλύτερα να είναι ακέφαλη η ομάδα παρά με πρόεδρο-γλάστρα», είναι το μήνυμα του Τζίγκερ που είχε επισημάνει και στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Επίσης, ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι δεν ενδιαφέρονται για την προεδρία.

Όσο για τον Γιώργο Νίκα, ο οποίος είναι κοινής αποδοχής, έγινε μια διερευνητική ερώτηση από τον μεγαλομέτοχο. Ωστόσο, ο κ. Νίκας θέλει πρώτα να κλείσει οριστικά η υπόθεση του κ. Πατέρα και επανέλαβε ότι δεν είναι κατάλληλες οι συνθήκες για να είναι πρόεδρος. Όσον αφορά το μεταγραφικό μπάτζετ, το ποσό θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στο «τριφύλλι».

* Ο Σαριέγκι ενημερώθηκε χθες για τη διπλή προσφορά του Παναθηναϊκού (μονοετές ή διετές συμβόλαιο με μικρότερες αποδοχές) και αναμένεται να απαντήσει θετικά.

* Ο τεχνικός της Κορίνθιανς, Μάνο Μενέζες, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Μαρσέλο Μάτος, αφού η «Τιμάο» ξεκίνησε χθες μίνι προετοιμασία χωρίς τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

* Στα γραφεία της ΠΑΕ βρέθηκε χθες και ο Βασίλης Οικονομίδης. Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας ενημερώθηκε από τον γενικό διευθυντή του «τριφυλλιού», Φάνη Βουτσαρά, ότι θα αποτελεί μέλος της ιατρικής ομάδας και την ερχόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES