16 Ιουν 2010

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημαΚατ’ ιδίαν συζήτηση είχε ο Ότο Ρεχάγκελ με τον Γιώργο Καραγκούνη στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Εθνική Ελλάδας στο Ντέρμπαν. Τις προηγούμενες γράφτηκαν πολλά για την αλλαγή του παίκτη του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο του αγώνα με τη Νότιο Κορέα, όμως μετά τη συζήτηση που είχαν οι δύο άνδρες προκύπτει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους.

Αποστολή στη Νότιο Αφρική: Σωτήρης Ταμπάκος

Ύστερα από την αλλαγή του Καραγκούνη στο ημίχρονο του αγώνα με τους Κορεάτες, υπήρξαν φήμες που ήθελαν να έχει δημιουργηθεί πρόβλημα στις σχέσεις παίκτη και προπονητή. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή έγινε γνωστό ότι παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις του αρχηγού της «γαλανόλευκης».

«Με τον κ. Ρεχάγκελ είμαστε μαζί τόσα χρόνια, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του και σέβομαι απόλυτα τις επιλογές του», είχε τονίσει ο Καραγκούνης. Αυτό επιβεβαιώθηκε στη χθεσινή συνάντηση που είχαν ο Ρεχάγκελ με τον «Κάρα». Οι δύο άνδρες μίλησαν για αρκετά λεπτά σε πολύ καλό κλίμα και ξεκαθαρίστηκε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα ανάμεσά τους.

Εν τω μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε χθες στους παίκτες το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Νιγηρία - Αργεντινή και είπε: «Πρέπει να διασπάσουμε τη μεσαία γραμμή που είναι το δυνατό τους σημείο. Είναι γρήγορη ομάδα. Έχουν προβλήματα στην άμυνα».

Μάλιστα, σε κάποιες φάσεις που ήταν στην επίθεση η Αργεντινή, σταματούσε το βίντεο και έδειχνε στους παίκτες τα αμυντικά κενά των Νιγηριανών. Από την πλευρά τους, οι διεθνείς θεωρούν ότι οι «μαύροι αετοί» είναι μια πολύ καλή ομάδα με όπλο τη δύναμη και την καλή φυσική κατάσταση. Ωστόσο, έχει και τα τρωτά της σημεία, τα οποία καλείται να εκμεταλλευθεί η Εθνική μας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα του αυριανού αγώνα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας. Μπροστά του θα παίξουν ο Κυργιάκος, ο Παπασταθόπουλος και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, έχοντας τον Βύντρα (δεξί μπακ) και τον Τοροσίδη (αριστερό μπακ) στα άκρα.

Στα χαφ ο ένας λογικά θα είναι ο Κατσουράνης και μένει να φανεί αν ο άλλος θα είναι ο Τζιόλης ή ο Καραγκούνης. Στην επίθεση σίγουροι θεωρούνται οι Γκέκας, Σαλπιγγίδης. Δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν αυτός που θα συμπληρώσει την τριάδα (μάλλον θα είναι ο Καπετάνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES