28 Μαΐ 2010

«Ο προδότης... Δημητράκης»

Ακόμη τέσσερις σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, τοποθετήθηκαν για την επιστροφή του... προδότη, όπως τον χαρακτηρίζουν Σαλπιγγίδη, στον «Δικέφαλο», εκφράζοντας την αντίθεση τους. Προβληματισμός στη διοίκηση που δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το θέμα.
 «Ο προδότης... Δημητράκης»
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση των «Βυζαντινών Ενωμένων Μαχητών», που φέρει επίσης την υπογραφή των ΣΦ ΠΑΟΚ Τριανδρίας, Καβάλας και «FUTRE» Πτολεμαΐδας αναφέρονται τα εξής για τον Μακεδόνα στράικερ:
«Σεβόμαστε (αν και διαφωνούμε) την άποψη όλων όσοι συντάσσονται με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Από επιστροφές άλλωστε, έχουμε χορτάσει. Παραδείγματα ποδοσφαιριστών που φύγανε, επειδή ήταν επαγγελματίες, αλλά επέστρεψαν στο τέλος της ποδοσφαιρικής τους καριέρας, επειδή "αγαπούσαν" τον σύλλογο,  υπάρχουν δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ μας πολλά.
Η συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια διαφέρει, διότι ο Δημητράκης, που έγινε προδότης και τώρα ξαναγίνεται Δημητράκης, μπορεί πράγματι να προσφέρει αγωνιστικά πολλά. Πολλά, βέβαια μπορεί να καταστρέψει κιόλας. Η ηλικία του είναι καλή, η ποδοσφαιρική του αξία δεδομένη, όπως δεδομένο είναι επίσης και το γεγονός ότι στον ΠΑΟΚ το πάθημα δεν γίνεται ποτέ, μα ποτέ μάθημα».
Καιρό τώρα σκεφτόμασταν τον τρόπο με τον οποίο θα «αναγκάσουμε» την Τούμπα στο σύνολό της να φωνάζει υπέρ της ομάδας για 90 λεπτά. Θεωρούμε ότι με αυτόν τον τρόπο κανένας αντίπαλος δε θα μπορέσει να κοιτάξει τον ΠΑΟΚ στα μάτια. Η απάντηση σε αυτό μας τον προβληματισμό ήρθε στον αγώνα των πλέι οφ με την ΑΕΚ.
Αποφασίσαμε, λοιπόν, ότι όσοι από εμάς δώσουν το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, μαζί με όσους ταυτίζονται ακόμη με την άποψή μας, και με δεδομένο ότι αποτελούμε τη θλιβερή μειοψηφία, συνεπώς δεν μπορούν οι φωνές μας να κάνουν κακό στην ομάδα, να συνεχίσουμε να αποδοκιμάζουμε τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή.
Οι υπόλοιποι μπορούν να φωνάζουν υπέρ της ομάδας και να καλύπτουν εύκολα τις όποιες λιγοστές φωνές μας. Υποσχόμαστε ότι θα τους βοηθήσουμε να φωνάζουν για 90 λεπτά κάθε Κυριακή.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους τους καλοπροαίρετους πως πρόθεσή μας δεν είναι ούτε να διοικήσουμε, ούτε να πολεμήσουμε τη σημερινή διοίκηση. Δυστυχώς τα αυτονόητα θα πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια.
Για μια ιδέα, για μια ζωή, για ένα όνειρο, που λέγεται ΠΑΟΚ».
Προβληματισμός στη διοίκηση
Η νέα ανακοίνωση κάτα του «Σάλπι» μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει φέρει προβληματισμό στη διοίκηση του «δικεφάλου». Ο Θοδωρής Ζαγοράκης το σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά και δεν έχει αποφασίσει για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES