28 Μαΐ 2010

Επιστρέφουν οι «σημαίες»!

Επιστρέφουν οι «σημαίες»!Την απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου και του Τραϊανού Δέλλα θα ανακοινώσει σύντομα η ΑΕΚ, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Στους δύο πολύπειρους ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί συμβόλαια ενός έτους, με την «Ένωση» να είναι διατεθειμένη να τους κρατήσει στην ομάδα σε άλλο ρόλο, όταν εκείνοι αποφασίσουν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.

Βάσει του πλάνου, οι «κιτρινόμαυροι» θα αποκτήσουν δεδομένα έναν ακόμη στόπερ και επιθετικό (ειδικά αν πουληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες). Τρία πράγματα θέλουν οπωσδήποτε να εξασφαλίσουν αυτή τη μεταγραφική περίοδο στην ΠΑΕ: ισορροπημένο ρόστερ με παίκτες σε όλες τις γραμμές, οι παίκτες που θα έρθουν να έχουν καλό χαρακτήρα (κάτι που φέρει «υγεία» στα αποδυτήρια) και συμβόλαια που δεν θα ανεβάσουν τον ήδη μεγάλο προϋπολογισμό.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι λόγοι που παρουσιάζεται ως δύσκολο το ενδεχόμενο ο διεθνής μπακ-χαφ να γίνει παίκτης της ΑΕΚ είναι δύο:

η παρουσία του Γιώργου Κιντή (πρώην προέδρου της ΑΕΚ) στον προεδρικό θώκο του Πανιωνίου και το γεγονός ότι ο παίκτης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Στην «Ένωση» εκτιμούν ότι η πρόταση των 700.000 ευρώ (όχι σε δόσεις... Κωτσόβολου) για το 60% του ποδοσφαιριστή συν τα έμψυχα ανταλλάγματα, είναι μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Μέχρι και χθες οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκέφτονταν να ανεβάσουν την πρόταση.

Το θέμα του Σκόκο

Τηλεφωνική επαφή είχε ο μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Παύλος Διαννής, με τον Σταύρο Αδαμίδη και με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» ενημέρωσαν ότι περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του προέδρου και μετά θα ασχοληθούν με την υπόθεση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Στην ΑΕΚ έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ο 25χρονος παίκτης να παραχωρηθεί σε άλλη ελληνική ομάδα με το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ (συν έμψυχο αντάλλαγμα) και τον έχουν προτείνει σε διάφορους συλλόγους του εξωτερικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» επαναλαμβάνουν ότι θα χρειαστεί πολύ καλύτερη πρόταση για να παραχωρήσουν τον Σκόκο σε ελληνική ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί καμία πρόταση για παίκτη της «Ένωσης», όπως για παράδειγμα τον Τζεμπούρ ή τον Μπλάνκο.

«Μισό εκατ. ο Βλάνταβιτς»

Την τιμή πώλησης του Αντμιρ Βλάνταβιτς έμαθε χθες ο μάνατζέρ του. «Συναντήθηκα το πρωί με τον αθλητικό διευθυντή της Σάλτσμπουργκ και με ενημέρωσε επίσημα ότι η τιμή πώλησης είναι 500.000 ευρώ. Θεωρώ το ποσό υπερβολικό για παίκτη που η ομάδα του δεν υπολογίζει και του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου. Γνωρίζω, π.χ., ότι η ΑΕΚ δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μισό εκατομμύριο», δήλωσε στη «SportDay» ο Εντβιν Κούρτατζιτς.

* Εν τω μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φέρεται να καλοβλέπει την περίπτωση του Μίχαλ Ζεβλάκοφ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό λήγει σε μερικές ημέρες. Ο Πολωνός εμφανίζεται πολύ κοντά στην Ανκαραγκουτσού, η οποία του έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση. Μέχρι στιγμής ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει ζητήσει την απόκτηση του 34χρονου αμυντικού, ο οποίος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES