28 Μαΐ 2010

Εν αναμονή της απόφασης…

Εν αναμονή της απόφασης…Μέσα στο επόμενο 48ωρο αναμένεται οι παράγοντες του ΠΑΟΚ να έχουν αποφασίσει για τον προπονητή που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή φαβορί παραμένει ο Παύλος Δερμιτζάκης, χωρίς ακόμα να είναι σίγουρο ότι εκείνος θα κάθεται στον πάγκο του «Δικεφάλου» την επόμενη σεζόν.

Εφόσον οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποφασίσουν ότι ο προπονητής του Πανθρακικού είναι ο «εκλεκτός», τότε οι Θεσσαλονικείς θα έρθουν σε επαφή με τους παράγοντες της ακριτικής ομάδας και εκείνοι με τον 41 ετών προπονητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι όλες οι πλευρές διατηρούν καλές σχέσεις και δύσκολα θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα στις διαφαινόμενες διαπραγματεύσεις.

Πάντως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην αναλάβει ο Δερμιτζάκης την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου», αφού η διοίκηση φέρεται να μίλησε και με έναν Ιταλό προπονητή. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει κάτι θετικό με αυτές τους τεχνικούς που έχουν έρθει σε επαφή.

Ανακοινώνονται τα διαρκείας

Σήμερα ο κόσμος του ΠΑΟΚ ενημερωθεί για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ολα είναι έτοιμα από την πλευρά της ΠΑΕ, η οποία με σύνθημα «Δύναμή σου, οι οπαδοί σου» καλεί τον κόσμο να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια γι' ακόμα μία φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τιμές των εισιτηρίων δεν θα αλλάξουν συγκριτικά με τα περσινά δεδομένα.

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ έκαναν πολλές συσκέψεις και φαίνεται πως κατέληξαν στην απόφαση να διατηρήσουν τις ίδιες τιμές, αλλά να εξαιρεθεί από τα διαρκείας ο αγώνας των προκριματικών του Αυγούστου, είτε αυτός αφορά το Champions League είτε το Europa League. Το δεύτερο σενάριο που συζητήθηκε προέβλεπε μία αύξηση 5%-10% σε όλες τις τιμές, αλλά θα συμπεριλαμβανόταν και ο εν λόγω αγώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES