17 Μαΐ 2010

«Αντίο» από Σάντος

«Αντίο» από ΣάντοςΠαρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος είχε σήμερα συνάντηση με τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην οποία τον ενημέρωσε για την απόφαση του να μην παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας…

Ο Φερνάντος Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου αύριο στις 12.30 στην οποία θα ανακοινώσει την απόφασή του, αλλά και τους λόγους αυτής.

Γιατί φεύγει;

Ο Φερνάντο Σάντος ενημέρωσε τον Θοδωρή Ζαγοράκη για τους λόγους που θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στον πρόεδρο του "Δικεφάλου του Βορρά" ότι δεν αντέχει άλλο την πίεση και αισθάνεται κουρασμένος από την σκληρή δουλειά των τελευταίων τριών ετών.

"Δεν αντέχω άλλο. Νιώθω κουρασμένος", φέρεται να δήλωσε στον Θοδωρή Ζαγοράκη ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας άλλης ομάδας.

"Δεν πρόκειται να δουλέψω σε άλλον σύλλογο. Δεν έχω αντοχές", ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Και τώρα... Ζόρζε Κόστα

Ο Ζόρζε Κόστα συγκεντρώνει -αυτή την στιγμή- τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ. Στη σημερινή συνάντηση που είχε ο Φερνάντο Σάντος με τον Θοδωρή Ζαγοράκη μίλησαν και για την "επόμενη ημέρα" της ομάδας και ειδικότερα για το θέμα του νέου κόουτς.

Η εκτίμηση του Θοδωρή Ζαγοράκη στον Φερνάντο Σάντος είναι απεριόριστη και έτσι σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ρώτησε τον Φςερνάντο Σάντος εάν ο Ζόρζε Κόστα συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο νέος προπονητής.

Η απάντηση του Φερνάντο Σάντος ήταν θετική. Μίλησε με καλά λόγια για τον συμπατριώτη του, δίνοντας την συγκατάθεσή του να συνεχίσει αυτός το έργο του στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES