17 Μαΐ 2010

Όλα ανοιχτά!

Όλα ανοιχτά!Κρίσιμο για το μέλλον του Ολυμπιακού είναι το ΔΣ της ΠΑΕ που ορίστηκε για την Πέμπτη. Τρία είναι τα ενδεχόμενα για τον τρόπο που θα κινηθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος ορίζει και τη μοίρα του συλλόγου.

Το πρώτο θέλει τον πρόεδρο του συλλόγου να ζητάει την εμπιστοσύνη των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ. για να προχωρήσει, το δεύτερο τον εμφανίζει διατεθειμένο να έρθει εκ νέου σε επαφή με ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν ή να πάρουν την ομάδα και το τρίτο (και χειρότερο) τον παρουσιάζει έτοιμο να τα «βροντήξει» και να αποχωρήσει!

Χθες ο κ. Κόκκαλης και άλλοι διοικητικοί παράγοντες - όπως ο Γιώργος Λούβαρης - δεν βρέθηκαν στην προεδρική σουίτα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου ήταν οι κ.κ. Χρυσικόπουλος, Θεοδωρίδης και ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να εξηγήσει στο Δ.Σ. την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και προτείνει τις κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν για να περάσει η περίοδος κρίσης για τον Ολυμπιακό. Από την πλευρά τους, οι οπαδοί φώναξαν το σύνθημα: «Φέρε έναν καλό προπονητή, πάρε δέκα παίκτες και πάμε από την αρχή».

Από δεύτερος μέχρι τελευταίος!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να τερματίσει δεύτερος μέχρι τέταρτος στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ. Με νίκη ή ισοπαλία οι Πειραιώτες τερματίζουν πίσω τον ΠΑΟΚ και παίζουν στα πλέι οφ του Europa League (19 και 26 Αυγούστου), ενώ με ήττα βγαίνουν τρίτοι αν ο Άρης δεν νικήσει τον ΠΑΟΚ (παίζουν στον τρίτο προκριματικό στις 29/7 και 5/8) και τέταρτοι αν οι «κίτρινοι» νικήσουν τον «Δικέφαλο» (παίζουν στον δεύτερο προκριματικό, 15 και 22 Ιουλίου). Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν χθες οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει τον Άρη, τότε θα είχαν «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση, αφού η ΑΕΚ και η ομάδα του Κούπερ δεν θα μπορούσαν ούτε μαθηματικά να τους φτάσουν.

* Αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων, από τότε που οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίζονται στο νέο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», έκανε ο Ολυμπιακός στο χθεσινό ματς με τον Αρη. Συγκεκριμένα «κόπηκαν» 7.088.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES