17 Μαΐ 2010

Τα δύο μηνύματα του Καραϊσκάκη

Τα δύο μηνύματα του ΚαραϊσκάκηΟ Ολυμπιακός έκανε χθες αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων για αγώνα πρωταθλήματος, στο νέο Καραϊσκάκη. Μόλις 7.000 άτομα αποφάσισαν να αφιερώσουν το κυριακάτικο απόγευμά τους στην αγαπημένη τους ομάδας και 25.000 άτομα αποφάσισαν να μείνουν σπίτια τους και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην διοίκηση.

«Εμείς δεν παρακολουθούμε αυτό το… κατάντημα». Αυτό φώναξαν με την απουσία τους και καλά θα κάνουν οι διοικούντες να καταλάβουν πως δεν πρόκειται για αντίδραση της στιγμής. Εάν δεν αλλάξουν τα πράγματα η χθεσινή εικόνα του Καραϊσκάκη θα γίνει… συνηθισμένη.

Οι 7.000 που βρέθηκαν στο γήπεδο χθες έστειλαν κι εκείνοι ένα μήνυμα με τα συνθήματα τους «Πάρε προπονητή και δέκα παίκτες. Πάμε από την αρχή» φώναξαν στον Σωκράτη Κόκκαλη. Γιατί αυτή η ομάδα θέλει όντως χτίσιμο από την αρχή και αν πάνε οι υπεύθυνοι να της… βαρέσουν απλά κάποιες τονωτικές ενέσεις είναι βέβαιο πως θα αποτύχουν.

Εγραψα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πως όταν «πιάνεις πάτο» το μόνο θετικό είναι πως δεν έχει πιο κάτω. Δυστυχώς όμως διαψεύσθηκα και πάλι. Γιατί έτσι όπως πάει το πράγμα ο Ολυμπιακός θα τερματίσει τελευταίος στα πλέι οφ και θα χρειαστεί να ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις σε περίπου ένα μήνα! Χαιρέτα μου το Πλάτανο δηλαδή. Τι μεταγραφές να γίνουν και το προετοιμασία. Εδώ δεν έχει βρεθεί ακόμα ο προπονητής!

Χωρίς 13 παίκτες θα πάνε οι «ερυθρόλευκοι» στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ. Και έτσι όπως έχουμε φτάσει δεν απασχολεί τόσο πια το να μην χάσει ο Ολυμπιακός, αλλά να μην έρθει καμία βαριά ήττα που θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Γιατί, πιστέψτε με, μπορούν να γίνουν και χειρότερα.

Υ.Γ.: Εχουν καταλάβει στην διοίκηση τι ακριβώς συμβαίνει; Νομίζω πως όχι. Ακόμα παρασύρονται από την αλαζονεία των περασμένων ετών. Των 12 πρωταθλημάτων. Παιδιά δεν ψιχαλίζει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES