17 Μαΐ 2010

Μέσα ο Σισέ!

Μέσα ο Σισέ!Ο Τζιμπρίλ Σισέ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά τη θέση στην προεπιλογή των «τρικολόρ», κέρδισε με το σπαθί του την παρουσία του και στην τελική αποστολή που επέλεξε ο Ρεϊμόν Ντομενέκ. Οι Λαντρό και Μπεν Αρφά «κόπηκαν», ενώ θέση κέρδισαν οι Βαλμπουενά και Πλανίς.

Εντείνουν οι «πράσινοι» τις προσπάθειες τους για τον Νάτσο Σκόκο. «Ο Παναθηναϊκός καλύπτει τον Γκοβού», δηλώνει ο μάνατζέρ του.


Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας επέλεξε 24 παίκτες, αλλά ανάμεσά τους βρίσκεται ο Ουιλιάμ Γκαλάς, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και αν καταφέρει να τον ξεπεράσει θα πάρει τη θέση κάποιου εκ των υπολοίπων αμυντικών.

Τερματοφύλακες: Ούγκο Λορίς (Λιόν), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Σέντρικ Καρασό (Μπορντό).

Αμυντικοί: Μπακαρί Σανιά (Άρσεναλ), Ερίκ Αμπιντάλ (Μπαρτσελόνα), Ουιλιάμ Γκαλάς (Άρσεναλ), Πατρίς Εβρά (Μαν. Γιουνάιτεντ), Σεμπαστιάν Σκιλασί (Σεβίλλη), Γκαέλ Κλισί (Άρσεναλ), Μαρκ Πλανίς (Μπορντό), Αντουάν Ρεβεγιέρ (Λιόν).

Μέσοι: Ζερεμί Τουλαλάν (Λιόν) Λασανά Ντιαρά (Ρεάλ Μαδρίτης), Αλού Ντιαρά (Μπορντό), Γιοάν Γκορκίφ (Μπορντό), Αμπού Ντιαμπί (Άρσεναλ), Φλοράν Μαλουντά (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Σίντνεϊ Γκοβού (Λιόν), Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Τιερί Ανρί (Μπαρτσελόνα), Νικολά Ανελκά (Τσέλσι), Τζιμπρίλ Σισέ (Παναθηναϊκός), Αντρέ Πιέρ Ζινιάν (Τουλούζ), Ματιέ Βαλμπουενά (Mαρσέιγ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES