6 Απρ 2010

Φημολογία για τον Σίσιτς!

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να ασχοληθούμε με μεταγραφικά ζητήματα, αφού τούτη τη στιγμή εκείνο που προέχει στον ΑΟ Κέρκυρα είναι η επίτευξη της ανόδου στη μεγάλη Κατηγορία.

Όμως δεν μπορούμε να μείνουμε… απαθείς και να αγνοήσουμε τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί στα Γιάννενα, σύμφωνα με την οποία οι «Φαίακες» (φέρονται να) ενδιαφέρονται για τον Μίρνες Σίσιτς του ΠΑΣ.

Αυτή η… σεναριολογία είναι έντονη στο τελευταίο διάστημα κι έχει εκφραστεί (στα ποδοσφαιρικά στέκια της πρωτεύουσας της Ηπείρου) από… επίσημα και επίσημα χείλη.
Βάσει των όσων λέγονται, ο 29χρονος χαφ δεν επιθυμεί να μείνει στον «Άγιαξ της Ηπείρου», σε περίπτωση που η ομάδα υποβιβαστεί από τη Σούπερ Λιγκ, διότι δεν θέλει να αγωνιστεί στη Β’
Εθνική, και μάλιστα οι… καλοθελητές τον φέρνουν να οδεύει προς το «Νησί των Φαιάκων», εφόσον φύγει από τον ΠΑΣ, αφού ο ΑΟΚ ανεβαίνει στη μεγάλη Κατηγορία.

Ο χρόνος, λοιπόν, θα δείξει αν τα παραπάνω έχουν βάση ή αν ανήκουν στη… σφαίρα της φαντασίας!

Να τονίσουμε, πάντως, ότι ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής (που αποκτήθηκε από τους Ηπειρώτες τον περασμένο Γενάρη), έχει υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών, άρα το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Μάλιστα, η ισχύουσα νομοθεσία τού επιτρέπει και του δίνει το δικαίωμα να συζητήσει από τώρα -εφόσον το επιθυμεί - με τις τυχόν ομάδες που θα ενδιαφερθούν για την απόκτησή του.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ο Μίρνες Σέαντ Σίσιτς (στα σλοβενικά, Mirnes Sead Šišić) είναι διεθνής με τη Σλοβενία ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου χαφ. Γεννήθηκε στις 8 Αυγούστου 1981 και ξεκίνησε την καριέρα του το 2001, στην σλοβενική Ρούνταρ. Το 2003 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηλυσιακού. Το 2004 μεταγράφηκε στη Λάρισα και το καλοκαίρι του 2006 μεταπήδησε στον Λεβαδειακό. Τον Ιανουάριο του 2007 δόθηκε δανεικός για 6 μήνες στον Ηρακλή, αλλά τον Ιούνιο επέστρεψε στο Λεβαδειακό, καθώς ο «γηραιός» δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2008 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, ύστερα από εισήγηση του Τάκη Λεμονή, όμως τον Ιανουάριο του 2009 αποδεσμεύτηκε και συνέχισε την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα για ένα χρόνο, όταν και επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΣ Γιάννινα, τον περασμένο Γενάρη. Με την Εθνική Σλοβενίας έχει 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES